ČSOB má nové sídlo v revitalizovanej bratislavskej štvrti pri Dunaji. My sme sa boli pozrieť do budovy Zuckermadel, blok B na ľavom brehu Dunaja, kam táto banka sústredí pracovníkov centrály na Slovensku, pričom väčšina z nich tu už aj je. Takže ako to tam vyzerá?

Predovšetkým je tu poriadne veľké parkovisko, kde môžu zaparkovať návštevníci banky. ďalej je tu veľký hlavný vchod, ktorým sa dostanete do veľkého otvoreného priestoru, ktorý oddeľuje dve časti tejto budovy je to Rieka a Bralo.

Tieto dve budovy sú na horných poschodiach prepojené spojovacím mostom. Vo vnútri nájdete klimatizované kancelárske priestory organizované v štýle OpenSpace. Pracuje sa tu v tichu, ak potrebujete telefonovať, sú na to vyhradené priestory, aby ste ostatných spolupracovníkov nerušili.

Nájdete tu aj kaviareň, ďalej priestory na relaxáciu a skupinové stretnutia. Atmosféra tu panuje príjemná a pracovná.

Zaujímavosťou sú uzamykateľné skrinky na notebooky, odkiaľ si ich môže pracovník zobrať a posadiť sa k svojmu stolu. To je veľmi bezpečné riešenie a často sa využíva. Ocenili sme aj pracovné stoly, pričom výšku pracovnej dosky si môžu pracovníci presne nastaviť podľa svojich potrieb.

V peknom počasí je krásny výhľad na Dunaj aj z veľkej terasy, ktorá je na najvyššom poschodí tejto budovy.

Do najbližšieho vydania TOUCHIT pripravujeme aj recenziu aktualizácie mobilného bankovníctva ČSOB SmartBanking, ktorá prináša hlavne tzv. Skener faktúr.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.