FunFón je telekomunikačným partnerom 7. ročníka hudobného festivalu Grape, ktorý sa uskutoční už druhý augustový víkend v Piešťanoch.

Počas dvoch dní plných hudby a zábavy prinesie FunFón na piešťanské letisko najrýchlejšiu 4G sieť  a bezplatné Wi-Fi pripojenie pre organizátorov i návštevníkov. Siedmy ročník jedného z najobľúbenejších festivalov na Slovensku sa bude konať 12.-13. augusta a privíta špičkových hudobných umelcov ako Bloc Party (UK), MØ (DK), Crystal Castles (CAN), Netsky (BE) či Dub FX (AUS).

Pre tisícky milovníkov kvalitnej hudby a zábavy FunFón prinesie na piešťanské letisko bezplatné Wi-Fi pripojenie, zabezpečené prostredníctvom viacerých Wi-Fi veží priamo v areáli a postará sa aj o posilnenie 4G. Aby sa návštevníci mohli podeliť o všetky svoje zážitky počas oboch festivalových dní, nebudú na festivale chýbať asistované nonstop nabíjačkárne či možnosť zapožičania si prenosných powerbaniek.

Súťaž o lístky aj živé prenosy z koncertov

Pre tých, ktorí ešte nemajú vstupenku, chystá FunFón súťaž na svojej oficiálnej facebookovej stránke. V hre je až 30 voľných vstupeniek a súťaž sa spustí už v najbližších dňoch.

Sledovať facebookový profil FunFónu sa oplatí aj počas samotného festivalu. Operátor totiž chystá exkluzívny streaming koncertov naživo z Grape stageu, čo bude po prvý raz, čo sa tak z tohto festivalu udeje. Užiť si tak festivalovú atmosféru budú môcť fanúšikovia dobrej hudby v každom kúte Slovenska.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit