Posledným počinom kórejského výrobcu je v segmente TWS slúchadiel model Galaxy Buds+.

Jeho dizajn je veľmi podobný predchádzajúcemu modelu Galaxy Buds alebo IconX, pričom najnovšie sa zdá, že ďalšia generácia bude už výrazne odlišná od týchto predchodcov.

Samsung Galaxy Buds Bean

Samsung Galaxy Buds Bean, Zdroj: WinFuture

Rendery pripravovaných slúchadiel s kódovým označením Galaxy Buds Bean sa objavili online a odhaľujú nový jedinečný dizajn a farebné možnosti týchto skutočne bezdrôtových slúchadiel. Drivery smerujú priamo do zvukovodu a všetok hardvér je na hornej strane.

Podľa zdrojov, ktoré citoval spoľahlivý lekaster Roland Quandt, budú mať slúchadlá modelové označenie SM-R180 a na svojom tele budú mať dva ovládače. Rovnako, ako aktuálna verzia Galaxy Buds+, bude aj tento model obsahovať trojicu mikrofónov.

Keďže slúchadlá sú stále vo vývoji, kapacitu batérie stále nepoznáme. Tá sa môže v čase ešte meniť, pretože do predstavenia zostáva pomerne veľa času. Quandt však informoval, že jedno slúchadlo bude vysoké 2,8 cm, čo znamená ešte kompaktnejšie rozmery, ktoré budú vhodné aj do menších uší. 

Pokiaľ by boli slúchadlá Galaxy Buds Bean pripravené na predstavenie už toto leto, mohli by sme ich vidieť po boku nového modelového radu Galaxy Note20.

Zdroj: WinFuture

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy Buds+: Bezdrôtové slúchadlá s dlhou výdržou

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.