Slúchadlá série Galaxy Buds3 prinášajú vďaka umelej inteligencii Galaxy AI celkom nový zážitok z komunikácie.

Keď sa zúčastňujete stretnutia v cudzom jazyku, môžete na zariadení Galaxy Z Fold6 alebo Flip6 so slúchadlami série Buds3 zasunutými do uší zapnúť v režime počúvania funkciu Tlmočník. Následne už počúvate prednášku preloženú, a to priamo cez slúchadlá. Rovnako sa slúchadlá dajú ovládať hlasovými príkazmi. Napríklad je to spustenie/zastavenie prehrávania hudby bez toho, aby ste sa museli dotknúť slúchadiel alebo telefónu.

Samsung Galaxy Buds3 (Pro)Zdroj: TOUCHIT
Samsung Galaxy Buds3 (Pro)

Zvuk sa dá optimalizovať bez ohľadu na spôsob nosenia slúchadiel Buds. Mikrofóny slúchadiel Buds3 analyzujú vnútorné aj vonkajšie zvuky v reálnom čase, čo umožňuje zlepšiť kvalitu zvuku pomocou funkcie Adaptívne EQ. Takto aktívne potlačujú okolitý hluk pomocou funkcie Adaptívne ANC. Pri počúvaní hudby slúchadlá Buds3 Pro neustále sledujú a identifikujú okolité zvuky a automaticky upravujú optimálnu úroveň hluku a zvuku bez nutnosti ručného nastavovania. Realizuje sa to pomocou funkcie Adaptívne potlačenie hluku, Rozpoznanie sirény a Rozpoznanie hlasu.

Samsung Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, Galaxy Watch Ultra a Galaxy Buds3Zdroj: TOUCHIT
Galaxy Buds3 Pro

Slúchadlá série Galaxy Buds3 boli vytvorené na základe zozbieraných skúseností a pohodlne sa nosia. Novinkou sú aj svetelné indikátory. Tento nový dizajn umožňuje intuitívnejšie ovládanie jednoduchým stlačením alebo prejdením hrany. Buds3 Pro sú kanálového typu pre tých, ktorých zaujíma hlavne pohlcujúci zvuk, zatiaľ čo Buds3 sú otvoreného typu pre ľudí, ktorí uprednostňujú dlhodobé používanie slúchadiel v rôznych situáciách.

Slúchadlá sú vybavené pokročilým hardvérom, vrátane vylepšených dvojpásmových reproduktorov s planárnym výškovým meničom. Dosahujú tak vynikajúcu kvalitu reprodukovaného zvuku v širokom frekvenčnom rozsahu. Vďaka technológii Ultra High Quality Audio, ktorá podporuje dvojnásobnú vzorkovaciu frekvenciu s kodekom SSC, môžete teraz počúvať akýkoľvek zdroj zvuku s vysokým rozlíšením. Táto úroveň kvality zvuku sa vzťahuje aj na telefónne hovory. Vďaka modelu vytrénovanému na základe strojového učenia sú slúchadlá série Buds3 schopné obnoviť pôvodný hlas protistrany v prostrediach s rôznou hlukovou kulisou. Zároveň zaistia prirodzený hovor ako pri veľmi kvalitných smartfónoch s technológiou Super-Wideband.

Samsung Galaxy Buds3 (Pro)Zdroj: TOUCHIT
Samsung Galaxy Buds3 (Pro)

Séria Galaxy Buds3 ponúka moderný a komfortný dizajn dostupný v dvoch farbách – striebornej a bielej. Cena Galaxy Buds3 Pro je 249 eur, slúchadlá Z Buds3 sú za 179 eur.

Zdroje: vlastné, Samsung

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.