Skladacie zariadenia sú tento rok na vzostupe.

Od nástupu skladacích smartfónov má Samsung vo svojom portfóliu dva modelové rady. Vlajkový Galaxy Z Fold a štýlový Galaxy Z Flip. Okrem úspechu existujúcich modelov vieme, že Samsung tento rok predstaví už ich 4. generáciu v podobe modelov Z Fold4 a Z Flip4. Portál GSMArena však prináša nové správy, ktoré naznačujú, že sa k nim pridá ešte jeden nový model.

Dozvedáme sa, že s blížiacim sa uvedením ukladacích zariadení sa uvádzajú zariadenia s označením – B4, Q4 a N4. Na základe už známych faktov predpokladáme, že Z Flip4 a Z Fold4 budú označené rovnako, ako ich predchodcovia, ibaže s aktualizovaným číselným označením B4 a Q4. Keďže sa pri nich objavuje aj označenie N4, tak predpokladáme, že ide o celkom nové skladacie zariadenie.

Samsung Galaxy Flex NoteZdroj: GSMArena
Samsung Galaxy Flex N

Zdroj aj dodáva, že Samsung nemá v pláne tento model vyrábať v takých veľkých množstvách ako ostatné dva modely. Samsung pri konštrukcii tohto záhadného zariadenia určite použije jeden z patentov, ktoré už vlastní. 

Model N4 síce nebude zložitým skladacím zariadením, ale vzhľadom na jeho obmedzenú výrobu predpokladáme, že by mal byť inovatívny. Samsung by tak mal od tohto roku už tri série skladacích smartfónov.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.