Doplnené: Samsung zverejnil čiastočné čísla. Počas 5 dní od spustenia predobjednávok v úvodných 40 krajinách si používatelia objednali viac ako 650-tisíc kusov Galaxy Note8. V priamom porovnaní s Note 7 je to 2,5-násobne viac.

Po minuloročných problémoch s Galaxy Note 7 bola budúcnosť tejto značky phabletov neistá. Najnovšie informácie z Ameriky však dávajú Samsungu dôvod k radosti. Aj napriek relatívne vysokej štartovacej cenovke a pošramotenej povesti sa nový Galaxy Note8 predáva za veľkou mlákou ako horúce rožky. Podľa informácií od výrobcu zaznamenal Galaxy Note8 najviac predobjednávok v doterajšej histórii tohto radu.

Je škoda, že Samsung neprezradil presné číslo, takže o počte predobjednávok môžeme iba polemizovať.  Samsung neprezradil, koľko objednávok zaznamenal v Amerike, avšak prezradil, že počas 5 dní od spustenia predobjednávok v úvodných 40 krajinách si používatelia objednali viac ako 650-tisíc kusov Galaxy Note8. V priamom porovnaní s Note 7 je to 2,5-násobne viac. A hoci nie je medziročný nárast predobjednávok pri veľkých výrobcoch ničím neobvyklým, v tomto prípade nebolo jednoznačné, ako trh zareaguje na nový Note8 po minuloročnej kontroverzii.

Pripomeňme, že Samsung Galaxy Note8 sa dostane do predaja 15. septembra a to aj na Slovensku. Do 14. 9. môžete využiť možnosť nezáväznej predobjednávky a získať s telefónom aj dokovaciu stanicu Samsung DeX v hodnote 149 eur zadarmo.

Prečítajte si aj:

Chcete Samsung Galaxy Note8? Máte poslednú šancu si ho predobjednať a získať dokovaciu stanicu Samsung DeX zadarmo

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit