Podľa aktuálneho úniku informácií nebude mať pripravovaný telefón Samsung Galaxy Z Fold 6 vylepšené fotoaparáty.

Ice Universe na sieti X tvrdí, že Galaxy Z Fold 6 bude mať rovnaké nastavenie fotoaparátu, ako je to v prípade Galaxy Z Fold 5. Aj nová skladačka tak bude vybavená rovnakým modulom fotoaparátu ako má ešte Fold 4, ktorý debutoval v roku 2022 a priniesol prvú aktualizáciu fotoaparátu v skladačke od Samsungu. Znamená to 50 Mpx hlavný fotoaparát, 10 Mpx teleobjektív a 12 Mpx ultrazoom. Ice ďalej tvrdí, že sa nezmení ani 4 MPx fotoaparát pod displejom na vnútornom displeji, čo je špecifikácia, ktorá nebola aktualizovaná od roku 2021 v prípade modelu Galaxy Z Fold 3.

Postupne sa však hovorí o modeli Galaxy Z Fold 6 Ultra, ktorý by naopak mal obsahovať vylepšené fotoaparáty. Konkrétne informácie o tomto zariadení však zatiaľ nie sú známe.

Viac informácií o pripravovaných skladacích zariadeniach spoločnosti Samsung sa dozvieme v priebehu nasledujúcich mesiacov. Doterajšie informácie smerujú k tomu, že rodina Galaxy Z Fold 6 by mal byť predstavený začiatkom júla tohto roka.

Zdroj: 9to5Google

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.