Populárny e-shop pripravil rýchly výpredaj, z ktorého vyberáme 4 produkty.

Do výberu sa dostali dve sonické kefky. Jedna pre dospelých a druhá pre deti, ktorá dokonca vašim ratolestiam pri umývaní zúbkov zahrá aj pesničku. Z rýchleho výpredaja ďalej vyberáme aj mini slúchadlá do uší, ale aj cez hlavu. Obidva modely sú bezdrôtové.

Doručenie zásielky z e-shopu je v rozmedzí 15 – 30 dní, pričom za dopravu neplatíte. Objednávka sa odosiela takmer okamžite po zaplatení. Každý jeden produkt nižšie má pridelený zľavový kupón, ktorý je potrebné zadať v druhom kroku objednávky do políčka pre PROMO kód. Promo kód je možné zadať pre jednu registráciu iba jedenkrát.

V prípade, pokiaľ si nechcete poistiť zásielku, tak je potrebné odškrtnúť políčko Shipping Guarantee. To je pri vytváraní objednávky automaticky aktívne. 

Sonická kefka pre deti

  • Alfawise YS009 Kid 

Určite to poznajú všetci rodičia, Malým deťom sa nechce príliš často umývať zúbky a pokiaľ si ich aj začnú umývať, nevedia pri tejto činnosti zotrvať dlhší čas. Radšej dajú prednosť cukríkom pred čistením zubov. Ako vzbudiť záujem a vybudovať správne návyky, aby zúbky zostali zdravé?

Sonická zubná kefka pre deti Alfawise YS009 Kid vám v tom pomôže hudbou, LED svetielkami a prísavkami. Zdravie mliečnych zubov ovplyvní aj tie trvalé. Myslite na zdravé zúbky svojich detí už dnes.

Objednávajte na tomto odkaze s použitím PROMO kódu GBH0403S30. Konečná cena je 18 eur.

Sonická kefka

  • Alfawise RST2056 

Elektrická zubná kefka Alfawise RST2056 bola starostlivo navrhnutá na zlepšenie zubného zdravia pre väčšinu ľudí. Poskytuje dokonalé účinky na čistenie a bielenie zubov. Sonické vibrácie v intenzite až 40000 kmitov za minútu, odstraňujú zo zubov plak a škvrny. Kefka je dodávaná s 3 náhradnými hlavicami, ktoré sú mäkké a pohodlné. Sonická kefka ponúka 4 režimy a pri bežnom používaní ju budete nabíjať iba jedenkrát za 15 dní.

Objednávajte na tomto odkaze s použitím PROMO kódu GBH0401S0. Konečná cena je 18, 90 eur.

Bluetooth slúchadlá do uší

  • Gocomma K2 TWS Wireless Mini 

Vďaka Bluetooth 5.0 bude pripojenie stabilné a bez omeškania. Tieto mini slúchadlá dokážu v pohotovostnej dobe vydržať až 100 hodín a hrať nepretržite až 2 hodiny. Aby sa Gocomma K2 TWS Wireless Mini nestratili, majú na prenášanie praktické púzdro, v ktorom tieto slúchadlá aj nabijete. Pomocou dotykových ovládacích prvkov je možné prijať prichádzajúci hovor alebo aj ovládať hudbu z vášho smartfónu.

Objednávajte na tomto odkaze s použitím PROMO kódu GBH0403S3. Konečná cena je 16,65 eur.

Skladateľné Bluetooth slúchadlá

  • Alfawise JH – 803 

Tieto slúchadlá poskytujú presnú a čistú reprodukciu detailov a to vďaka 40mm meničom. Batéria s kapacitou 400 mAh poskytne až 15 hodín hudby a na cestách môžete využívať aj pripojenie pomocou kábla s 3,5 audio jackom.

Syntetické náušníky sú veľmi pohodlné a simulujú textúru ľudskej pokožky. Dajú sa otočiť o 90 stupňov. Nastaviteľný hlavový most je vhodný pre každého. Pripojenie pomocou Bluetooth 4.1 zabezpečí stabilné prehrávanie zvuku na prehrávanie v reálnom čase. Slúchadlá sú kompatibilné so smartfónmi, tabletmi, notebookmi atď.

Na hovory môžete rovnako využívať kvalitný mikrofón. Ten poskytuje dobrú kvalitu hovoru aj v rušnom prostredí. Skladací dizajn zabezpečí jednoduché prenášanie, čo využijete hlavne pri cestovaní.

Objednávajte na tomto odkaze s použitím PROMO kódu GBH0402S1. Konečná cena je 20,70 eur.

Chcete ušetriť ešte viac na malých nákupoch?

Pre ďalšie výhodné nákupy, navštívte e-shop DollarLee, ktorý patrí pod GearBest, na tomto odkaze.

Zákazníci si môžu vychutnať najlepšie online nákupy za najnižšie ceny malých gadgetov v rozmedzí od 0,99 do 5,99 eur. Pri nákupe v prepočte nad 39 dolárov, je doprava cez Priority line zadarmo. Počas otvorenia e-shopu je teraz možné ušetriť ďalšie 3 doláre.

Zdroj: GearBest

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.