Tento smartfón mal byť pôvodne predstavený na kongrese MWC 2020 v Barcelone.

Aktuálne sa táto pripravovaná vlajková loď objavila v databáze Geekbench. V referenčnej databáze síce nie je uvedený presný marketingový názov tohto zariadenia, ale číslo modelu LM-V600N dostatočne prezrádza, že skutočne ide o model V60 ThinQ 5G, pretože predchodca V50 ThinQ 5G niesol modelové označenie LM-V500N.

Podľa údajov z Geekbench vieme, že V60 ThinQ 5G beží na Androide 10 a do svojej výbavy dostala 8 GB pamäte RAM. Základná doska je uvedená ako „kona“, čo je kódové označenie čipsetu Snapdragon 865.

Aj napriek tomu, že Geekbench neodhaľuje žiadne ďalšie špecifikácie V60 ThinQ 5G, začiatkom tohto mesiaca sa dostali na verejnosť obrázky, ktoré odhalili, že smartfón bude obsahovať na displeji výrez v tvare kvapky, štyri zadné fotoaparáty a 5 000 mAh batériu. Smartfón bude mať vo výbave tiež 3,5 mm konektor pre slúchadlá umiestnený v spodnej časti vedľa portu USB-C.

Spoločnosť LG zatiaľ o modeli V60 ThinQ 5G príliš neinformuje, ale keďže predchodca pripravovanej novinky bol predstavený minulý rok vo februári, model V60 ThinQ 5G môžeme očakávať v najbližších dňoch.

Zdroj: Geekbench

Prečítajte si aj:

Samsung a LG vyvíjajú prenosné displeje pre smartfóny, ktoré ich premenia aj na notebook

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.