Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ergonomický dizajn, osem stupňov nastavenia uhlov a účinné chladenie pre práce s notebookmi do 17,3″. Nechýba RGB podsvietenie a prídavný port USB

Pri hraní nových a náročných hier sa notebook ľahko prehreje. Stojan Genesis Oxid 260 prichádza na pomoc prehrievajúcim sa herným strojom. V porovnaní so svojim predchodcom, vysoko ceneným modelom Oxid 250, je účinnejší a ponúka viac možností nastavenia uhlov. Moderný a jedinečný dizajn bude skvelým doplnkom zostavy každého herného nadšenca.

Genesis Oxid 260 je určený pre notebooky s uhlopriečkou obrazovky až 17,3 palca. Kovový panel s perforáciou na prednej strane zabezpečuje účinnú cirkuláciu vzduchu, zatiaľ čo gumová podpera základne drží notebook, zabraňuje jeho šmýkaniu po povrchu podložky a chráni ho pred náhodnými pádmi.

Genesis Oxid 260 je vybavený štyrmi veľkými ventilátormi pre účinné chladenie. Ich umiestnenie zaručuje rovnomerné chladenie notebookov a v závislosti na pracovnom zaťažení a teple, ktoré zariadenie generuje, je možné vybrať optimálnu rýchlosť ventilátorov.

Oxid 260 poskytuje nielen účinné chladenie notebooku, ale môže sa pochváliť aj štýlovým vzhľadom. Jeho herný charakter podtrhujú agresívne skosené línie a na červeno podsvietené ventilátory.

Stojan pod notebook Genesis Oxid 260 je dostupný prostredníctvom vybraných predajcov a resellerov za cenu od 27 EUR vrátane DPH.

https://genesis-zone.com/product/oxid-260

Technické špecifikácie:

Maximálna veľkosť notebooku: 17,3 „

Počet inštalovaných ventilátorov: 4

Počet a veľkosť ventilátorov: 4x 130 mm

Rýchlosť otáčania ventilátorov: +/-10 % 850-1010 otáčok za minútu

Regulácia otáčok ventilátora: Áno

Prúdenie vzduchu: 0 – 60 CFM

Nastaviteľný uhol sklonu: 8 úrovní

Podsvietenie: červené

Rozmery: 420 mm / 303 mm / 35 mm

Hmotnosť: 850 g

Značky: