Príjemné osvetlenie dodá tú správnu atmosféru pri práci aj oddychu.

Lampička GentiLight Touch je určená kamkoľvek. Na pracovný stôl, do spálne alebo napríklad do postele. Jednoducho všade tam, kde potrebujete svetlo. Zároveň nebude rušiť ostatných a na rôzne činnosti využijete tri režimy osvetlenia. Studená biela (5400K), neutrálna biela (4200K) alebo teplá biela (3100K) sú základné nastavenia teploty „bielej farby“. Lampička však umožňuje nastaviť intenzitu osvetlenia v šiestich stupňoch. Má ohybný pogumovaný podstavec, takže sa udrží aj na hladkých povrchoch.

Dá sa zohnúť, a tak si ju môžete zavesiť napríklad cez rám postele. Jej úzky profil šetrí miestom a osvetľuje len blízke okolie. Je to ideálne na prácu v noci s notebookom alebo pri čítaní kníh. Práve podľa aktivity si vyberiete vhodný typ teploty farby a intenzity. Má vlastný akumulátor s kapacitou 2000 mAh, ktorý umožňuje napájanie podľa zvoleného režimu 3 – 30 hodín.

Nabíja sa dodávaným adaptérom a na tele je microUSB port. Využiť teda môžete aj vašu nabíjačku k mobilu. Kábel USB je dlhší a lampu môžete vďaka tomu používať ako klasickú a mať ju neustále v elektrickej sieti. Prekážalo nám len dotykové tlačidlo na základni. Premiestňovaním lampy sa ho celkom určite vždy dotknete a nechtiac si ju vypnete. Dostupná je v čiernej a bielej farbe.

Cena: 69 EUR
Zapožičal: Lamax

Tento článok vyšiel aj v tlačenom januárovo-februárovom vydaní TOUCHIT č. 1-2/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.