Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dôležitosť spätného zrkadla netreba zdôrazňovať. Čo keď ho ale naviac premeníte na strážcu vašich ciest, ktorý v prípade problémov poskytne aj Full HD dôkaz? Taký parťák sa ukrýva v smart zrkadlovej kamere LAMAX S9 Dual s veľkým 9,66″ dotykovým displejom a pokročilou IPS technológiou zaisťujúcou skvelé pozorovacie uhly.

Užívajte si jazdu s pocitom, že máte krytý chrbát. LAMAX S9 Dual stačí nacvaknúť na zrkadlo, zapojiť zadnú kameru a získate ďalšie oči. Kamera je nenápadná, takže zbytočne nepúta pozornosť nezvaných hostí. Šoférovi ale rozšíri zorné pole, upozorní na radar a poskytne dôkazy v prípade nehody. Predná a zadná kamera spustí nahrávanie ihneď po naštartovaní a natočí každý detail vrátane ŠPZ, vo dne aj v noci. Skvelý obraz za šera aj v tme zaisťuje inovatívny optický senzor so špeciálnou technológiou a vďaka frekvencii snímok 30 FPS zachytí rýchle pohyby ako pred autom, tak za ním.

LAMAX S9 Dual sa pýši vyladeným hlasovým ovládaním, ktoré vás bude baviť. Zvláda až 12 hlasových pokynov, ktoré sa vám pri jazde budú hodiť. Zatiaľ rozumie len anglicky, ale aj bez znalosti jazyka si pokyny rýchlo osvojíte. Pokročilé systémy ADAS ako LDWS a FCWS pri jazde postrážia nechcené vybočenie z pruhu či dodržiavanie bezpečnej vzdialenosti. LAMAX S9 Dual naviac disponuje zabudovanou a aktualizovanou databázou rýchlostných radarov z 37 krajín Európy. Kameru je možné ovládať aj pomocou mobilnej aplikácie. Videá si cez Wi-Fi ľahko stiahnete a môžete s nimi ďalej pracovať.

Súčasťou balenia je rovnako zadná kamera, ktorá zaisťuje ďaleko lepší prehľad o dianí za autom. Zároveň vďaka parkovacím linkám pomôže so zaparkovaním aj na miestach, kam by ste si napríklad sami netrúfli. Akonáhle ste na mieste, spustí sa parkovací režim. Ten postráži auto vo vašej neprítomnosti, keďže pri zaznamenaní otrasu začne nahrávať. K zadnej kamere je možné dokúpiť ešte jednu vonkajšiu, ktorá je vhodná napríklad pre majiteľov dodávok a väčších áut.

LAMAX S9 Dual kúpite na www.lamax-electronics.com/sk za 199,99 €

Značky: