Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, predstavila GFI Archiver 15.0, najnovšiu verziu svojho riešenia pre archiváciu e-mailov a súborov. Nová verzia populárneho firemného riešenia obsahuje kompletne prepracované užívateľské prostredie v responzívnom webovom štandarde html5 umožňujúce ľahšie a efektívnejšie vyhľadávanie archivovaných položiek v desktopových, ako aj v mobilných zariadeniach.

Používatelia mobilných zariadení tak majú teraz k dispozícii rovnakú funkcionalitu ako pri práci s bežnými desktopmi, čo znamená presnejšie filtrovanie a rýchlejšie nájdenie požadovaných e-mailov, súborov, kalendárových záznamov, faxových správ aj pre pracovníkov mimo kanceláriu. Nová verzia navyše uľahčuje reportovanie v rámci pokročilej analytickej funkcionality MailInsights, ku ktorej je možné teraz získať prístup z akéhokoľvek zariadenia s možnosťou zaslania reportov priamo do poštovej schránky.

„Nová verzia riešení GFI Archiver je našou druhou významnou aktualizáciou v priebehu posledných 12 mesiacov, čo demonštruje nevyhnutnosť stále rýchlejšieho zlepšovania produktov v oblasti zaistenia firemnej IT infraštruktúry,“ povedal Dan Beer, výkonný riaditeľ spoločnosti GFI Software. „Stále viac našich zákazníkov spolieha na GFI Archiver s cieľom splniť bezpečnostné a regulačné požiadavky a my sa usilujeme o to, aby im funkcionalita nášho produktu poskytovala čo najefektívnejšiu podporu.“

Novú verziu môžu okamžite začať využívať ako zákazníci GFI Archiver, tak zákazníci licenčného modelu GFI Unlimited, ktorého je toto riešenie súčasťou. Zákazníci GFI Unlimited tak môžu ľahko skombinovať GFI Archiver napríklad s riešením Kerio Connect, poštovým serverom a klientom. Zákazníci s prísnymi regulačnými predpismi, ako sú napríklad zdravotnícke organizácie, zas môžu archivačné riešenie využiť v spolupráci s produktom GFI FaxMaker, ktorý umožňuje splniť nároky na uloženie a ochranu citlivých osobných a zdravotníckych údajov.

GFI Archiver dokáže bezproblémovo spolupracovať aj s aplikáciami Microsoft Outlook, Office 365, Google Apps a s e-mailovými servermi Windows Server vrátane platforiem Hyper-V a VMware. Viac informácií o GFI Archiver 15.0 nájdete na http://gfi-unlimited.cz alebo https://www.gfi.com/products-and-solutions/network-security-solutions/gfi-archiver.

O GFI Software, Aurea SMB Solutions

GFI Software ako súčasť Aurea SMB Solutions  vyvíja inteligentné IT riešenia pre firmy všetkých veľkostí. Jej riešenia umožňujú IT administrátorom jednoducho a efektívne kontrolovať, spravovať a zabezpečovať firemné siete, systémy, aplikácie a komunikáciu bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú. GFI Software, Aurea SMB Solutions, je spoločnosť, ktorá svoje produkty dodáva prostredníctvom distribučných sietí s celosvetovou dostupnosťou a tisíckami obchodných partnerov. GFI Software získala vo svojom odbore rad ocenení a uznaní a je dlhodobým partnerom Microsoft® Gold ISV. Viac o GFI Software nájdete na http://www.gfi-unlimited.cz alebo  http://www.gfi.com.

Značky: