Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najnovšia verzia populárneho komunikačného riešenia prináša vylepšenú integráciu s kalendárom v Microsoft Teams, podporu najnovšej verzie ActiveSync a rýchlejšie vyhľadávanie e-mailov

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, oznámila verziu GFI KerioConnect 10 obsahujúcu významné inovácie, hlavne v oblasti integrácie umožňujúcej zefektívniť spoluprácu tímov v malých a stredných firmách (SMB).

Ako jedno z najbezpečnejších a najflexibilnejších on-premise riešení elektronickej pošty v SMB segmente ponúka najnovší GFI KerioConnect tieto hlavné inovácie:

  • Až 6× rýchlejšie vyhľadávanie e-mailov v Microsoft Outlook v porovnaní s predchádzajúcou verziou.
  • Podporu pre najnovšiu verziu ActiveSync (16.1) pre bezproblémovú spoluprácu užívateľov mobilných zariadení, vrátane možnosti synchronizácie kalendárových príloh a rozpísaných e-mailov.
  • Novú integráciu s kalendárom v Microsoft Teams.

Nové funkcie umožňujú užívateľom GFI KerioConnect jednoduchšie sa prepojiť, zdieľať a spolupracovať, a tak zvládať svoje úlohy oveľa efektívnejšie bez ohľadu na to, aké zariadenia a akú aplikáciu využívajú. GFI KerioConnect 10 týmto posilňuje pozíciu špičkového riešenia pre SMB firmy, ktoré potrebujú komunikačné riešenia na kvalitatívnej úrovni veľkých spoločností. Existujúci zákazníci navyše získavajú prístup k všetkým vylepšeniam a výhodám bez akýchkoľvek dodatočných nákladov.

V tomto roku už získal produkt GFI KerioConnect osem nových funkcií a vylepšení, ako napríklad multi-serverovú podporu, a stal sa preferovaným riešením pre organizácie všetkých veľkostí vďaka užívateľskej prívetivosti, jednoduchej údržbe, flexibilite a škálovateľnosti. Ako riešenie poštového servera, miesto komplexnej podnikovej komunikácie a spolupráce využívanej tisíckami SMB firiem na celom svete, predstavuje vedúcu on-premise alternatívu k cloudovým e-mailovým riešeniam. Viac na gfi.com/kerioconnect.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.