Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Sety poskytujú ucelené pokrytie kľúčových oblastí – siete a e-mailovej bezpečnosti

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, využila už zavedenú softvérovú knižnicu GFI Unlimited a pripravila tematicky zamerané sety produktov GFI Unlimited Solution Sets. Starostlivo vybrané produkty v setoch Unlimited Network Security a Unlimited Secure Email umožňujú rýchlo, jednoducho a automatizovane zabezpečiť fungovanie firemných sietí a elektronickej pošty, ktoré sú dnes na zachovanie obchodnej kontinuity SMB firmy absolútne nevyhnutné.

SMB firmy sú pod neustálou hrozbou krádeže dát, ich zašifrovania a prípadneho zverejnenia. Rovnako ako veľké firmy navyše potrebujú vyššiu úroveň zabezpečenia súčasnej práce na diaľku. Na druhej strane ich IT rozpočty sú rádovo nižšie, používané komunikačné a bezpečnostné nástroje neobsahujú ucelenú funkčnosť a ich IT administrátori sa stretávajú so stále väčšou zodpovednosťou za hladkú prevádzku a súlad so štandardami typu GDPR.

Unlimited Network Security, Zdroj: GFI Software

Unlimited Network Security, Zdroj: GFI Software

Set Unlimited Network Security poskytuje s využitím produktov v rámci modelu GFI Unlimited viacvrstvové zabezpečenie IT infraštruktúry využívajúce funkčnosti firewallu, antivírusovej a antispamovej ochrany elektronickej pošty a nástrojov pre hodnotenie zraniteľností a patch management. Set zaisťuje ochranu sieťového perimetra, sieťovej prevádzky, koncových bodov a reportovanie aktuálneho stavu zistených zraniteľností.

Unlimited Secure Email, Zdroj: GFI Software

Unlimited Secure Email, Zdroj: GFI Software

Unlimited Secure Email ponúka komplexnú ochranu v oblasti, na ktorú najviac smerujú kybernetické útoky – viac ako 90 % malvéru sa dostáva do firiem cez e-maily. Preto set obsahuje riešenie poštového servera a klienta so šifrovaným spojením, filtrovanie e-mailov proti spamom a vírusom so 4 antivírusovými jadrami a funkčnosť archivácie e-mailov vrátane pokročilého vyhľadávania a súladu s požiadavkami e-discovery.

„GFI Unlimited Solution Sets sú najdôležitejšou správou pre našich zákazníkov za posledných niekoľko rokov,“ povedal Dan Beer, výkonný riaditeľ spoločnosti GFI Software. „Naše sety im v súčasnej, veľmi dynamickej a nepredvídateľnej dobe, poskytujú istotu toho, že ich dve najdôležitejšie biznis infraštruktúry – firemná sieť a elektronická pošta – zostanú maximálne dostupné a funkčné za akýchkoľvek okolností. A za rovnako prijateľné náklady typické pre licenčný model GFI Unlimited.“

Informácie o nových setoch GFI Software 

 

Značky: