Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ocenenie odovzdal Pavol Golha, viceprezident za globálny predaj, aktuálne menovaný časopisom CRN medzi globálnych lídrov v oblasti partnerského predaja

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, ocenila na svojom každoročnom stretnutí najlepších partnerov za rok 2018 na českom a slovenskom trhu. Súčasťou vyhlásenia bol aj odborný program pre partnerov zameraný na aktuálne novinky v riešeniach GFI Software, Kerio a Exinda.

 GFI Software vyhlásila najlepších predajcov za minulý rok v týchto kategóriách:

  • Najlepší partner GFI Unlimited roku 2018 (najvyšší počet objednávok) – Ondřej Vorlíček
  • Najaktívnejší partner 2018 (najväčší počet celkových objednávok) – COMES, spol. s r. o.
  • Partner roku 2018 (najvyšší obrat) – Amenit, s. r. o.

Ceny odovzdal Pavol Golha, viceprezident GFI Software zodpovedný za rozvoj globálneho partnerského predaja, ktorý bol v januári ocenený časopisom CRN zaradením do rebríčka 2019 Channel Chief. Porota ocenila jeho kľúčovú rolu počas akvizícii Kerio Technologies a Exinda v roku 2017, implementáciu prelomového licenčného modelu GFI Unlimited v roku 2018, prípravu nového globálneho partnerského programu (oceneného v CRN 5 hviezdičkami), a jeho podporu komunite predajných partnerov GFI Software.

„Chcel by som sa poďakovať našim českým a slovenským partnerom za úspešný rok 2018, ktorý bol mimoriadny uvedením nového, prelomového licenčného modelu GFI Unlimited,” povedal Pavol Golha. „Vďaka tomuto modelu teraz ponúkame malým a stredným firmám cestu ku komplexnému zabezpečeniu ich IT infraštruktúr v najvýhodnejšom pomere cena/výkon na trhu. GFI Unlimited vzbudil záujem po celom svete vrátane zákazníkov a partnerov v Českej republike a na Slovensku a do budúcnosti rátame s jeho významným nárastom na celkovom predaji.”

Značky: