Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

86 % IT predajcov registrovalo počas posledných 12 mesiacov nárast investícií do kybernetickej bezpečnosti.

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, ocenila na svojom každoročnom stretnutí najlepších partnerov za rok 2020 na českom a slovenskom trhu. Súčasťou vyhlásenia bol odborný program pre partnerov zameraný na aktuálne novinky v riešeniach GFI Software a Kerio, vrátane dotazníkového prieskumu k najnovším trendom na trhu.

GFI Software vyhlásila najlepších predajcov za rok 2020 v týchto kategóriách:

  • GFI Unlimited Partner (Najlepší partner GFI Unlimited) – Filip Rada – FiMa
  • GFI Most Active Partner (Najaktívnejší partner) – Amenit, s. r. o.
  • GFI Loyalty Partner (Ocenenie za lojalitu) – VAHAL, s. r. o.
  • Partner of the Year (Partner roku 2020) – Cheops, s. r. o.

Z prieskumu, ktorý sa uskutočnil medzi všetkými prítomnými IT predajcami vyplynulo, že väčšina z nich v posledných mesiacoch pocítila zo strany svojich zákazníkov nárast dopytu po riešeniach kybernetickej bezpečnosti. Až 77 % tvrdí, že investície vzrástli mierne, 9 % dokonca výrazne.  Zďaleka najväčší záujem bol medzi zákazníkmi o riešenia firewallu a VPN sietí.

„Chcela by som poďakovať našim českým a slovenským partnerom za ďalší úspešný rok, ktorý vďaka nim v našom regióne priniesol výborné výsledky,” povedala Marie Baranová, sales manažérka pre riešenia GFI Software v Českej republike na Slovensku v spoločnosti ZEBRA SYSTEMS. „V tomto neľahkom období hľadalo mnoho organizácií čo možno najefektívnejšie riešenia svojej IT bezpečnosti a vďaka špeciálnym ponukám GFI Unlimited pre bezpečný e-mail a pre zabezpečenú sieť mali naši partneri k dispozícii presne také riešenia, aké ich zákazníci potrebovali.”

Značky: