Rýchle internetové pripojenie, televízia v rozlíšení 4K a lacné telefonovanie sprístupnil vďaka svojej optickej sieti Antik Telecom na sídlisku v blízkosti železiarní US Steel.
Najzápadnejšie košické sídlisko získalo gigabitové pripojenie do sveta internetu. Okrem internetu s rýchlosťou až 1000 Mbps, digitálnej televízie v rozlíšení až UHD/4K a bezplatného telefonovania poskytuje aj moderné interaktívne služby ako je TV archív, televízia na smart zariadeniach či možnosť pridania si vlastného TV programu.


„Mestská časť Šaca bola s určitým nadhľadom bielym miestom na mape vysokorýchlostného internetu, keď možnosti zákazníkov vybrať si kvalitnú službu boli oproti zvyšku mesta len veľmi obmedzené,“ vysvetľuje riaditeľ pre rozvoj spoločnosti ANTIK Telecom Peter Blaas. „Vďaka medzimestskej optickej sieti Antik East si odteraz Šačania môžu vybrať gigabitový internet bez navýšenia mesačných poplatkov a s novým set-top boxom Mini3 si jedine v Antiku vychutnajú aj krištáľovo ostrý obraz v rozlíšení 4K/UHD. Pre občanov s maďarským materinským jazykom zasa prinášame v akcii Maďarský balík na rok zadarmo.
V celom pokrytí v Šaci bude dostupný vysokorýchlostný internet, balík viac ako 160 TV programov aj HD a UHD, TV archív až na 20 dní dozadu, videopožičovňa a 40 minút volaní do všetkých sietí v SR a do EÚ spolu už za 17,92 Eur mesačne bez viazanosti. Voľné telefonické minúty môžu zákazníci využiť či už cez pevnú linku alebo aj pri volaní z mobilu cez aplikáciu Antik Linka. Okrem toho platí pre pri prechode od konkurenčného operátora akcia, kde klient získa službu Antiku až na 9 mesiacov zadarmo. Klienti ušetria aj so zvýhodnenou cenou aktivácie set-top boxu Mini2 za 69 Eur a troma mesiacmi služby AntikTVGO pre televíziu cez smartfóny zadarmo.
Medzimestskú optickú sieť Antik East buduje firma od roku 2015 s cieľom prepojiť nezávisle od sietí iných operátorov všetky lokality pokrytia plne zálohovanou technológiou sklených vláken. V súčasnosti spája Čiernu nad Tisou, Humenné, Košice, Kráľovský Chlmec, Moldavu nad Bodvou, Sečovce, Sninu, Strážske, Stropkov, Trebišov a Vranov nad Topľou. Každé z pripojení dosahuje kapacitu 10 gigabitov za sekundu alebo jeho násobky. Dostupnosť služieb v Šaci je možné overiť.

Značky:

Xénia Rybáková

Xénia Rybáková
Zaujíma ma všetko čo je smart, či inteligentné. V domácnosti, na ruke, či v ruke, ale aj nové technológie na kolesách.