Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Antik Telecom prevzal optickú sieť vo Veľkom Krtíši. Mesto získalo služby gigabitového internetu, UHD TV, telefonovania a inteligentnej domácnosti.

Spoločnosť Antik Telecom odkúpila a zmodernizovala optickú sieť Carbonet vo Veľkom Krtíši s pokrytím viac ako 4000 domácností. Po významnej investícií tak všetky domácnosti získali prístup ku gigabitovému internetu, televízii s rozlíšením 4K/UHD, lacnému telefonovaniu ako aj produktom inteligentnej domácnosti, tzv. SmartHome. Všetky služby sú spolu k dispozícii už za 17,92 eur mesačne bez viazanosti, pričom doterajším používateľom siete Carbonet sú vymieňané ich doterajšie set-top boxy za zariadenia Antik bezplatne, VoIP telefón dostanú tiež zadarmo a prvý mesačný poplatok neplatia. Pri prechode od konkurencie získava nový klient až 9 mesiacov služieb Antiku zadarmo.

“Do optickej siete vo Veľkom Krtíši a jej modernizácie sme zainvestovali nemalé prostriedky, všetko s cieľom umožniť obyvateľom vychutnať si naše jedinečné služby – gigabitový internet, jedinú IPTV na Slovensku s rozlíšením UHD či SmartHome,” vysvetľuje Peter Blaas, riaditeľ pre rozvoj Antik Telecom. “Na strednom Slovensku sme si našli v posledných rokoch množstvo klientov, najmä v oblastiach, kde bol doteraz výber poskytovateľov naozaj rýchleho internetu či digitálnej televízie veľmi obmedzený.”

Antik Telecom získal zákazníkov aj sieť Carbonet (s pokrytím viac ako 90 domácností) vo Veľkom Krtíši, pričom súčasne upgradoval kostrovú infraštruktúru ako aj samotné pripojenie lokality na celosvetovú sieť pre svoj gigabitový a UHD TV produkt. Na strednom Slovensku Antik už niekoľko rokov podniká v Hnúšti, Hriňovej, Klenovci, Novej Bani, Poltári, Revúcej a Žarnovici. Služby v Veľkom Krtíši je možné objednať ihneď na linke 055 30 12345, v pobočke Antiku v budove Mestského úradu, alebo na www.antik.sk.

Značky: