Umožní vám rýchlo prečistiť vašu emailovú schránku.

Emailová schránka je ako domácnosť či pracovný stôl – pokiaľ sa o ňu pravidelne nestaráte a neudržiavate si v nej poriadok, môže sa zmeniť na poriadny bordel. Najmä ak patríte medzi používateľov, ktorí sa prihlasujú na odber všemožných newsletterov.

Google však pripravuje novú užitočnú funkciu, ktorá bude čoskoro dostupná v službe Gmail, a ktorá vám výrazne skráti čas upratovania emailovej schránky, keď sa tak rozhodnete spraviť. Nová funkcia sa nazýva Správca odberov a ako jej názov napovedá, umožní vám rýchlo získať prehľad o tom, aké newslettery odoberáte a ako často vám chodia do schránky.

Na novú funkciu upozornil portál PiunikaWeb, ktorý zverejnil aj screenshoty pripravovanej funkcie – zatiaľ je dostupná iba v pracovnej verzii. Správca odberov vám umožní filtrovať odosielateľov newsletterov podľa počtu emailov za štvrťrok (menej ako 10, 10 až 20, viac ako 20) a takisto ponúkne aj rýchle odhlásenie z odberu.

Zatiaľ nie je známe, kedy bude nová funkcia dostupná pre širokú verejnosť. Keď sa tak stane, tento článok zaktualizujem, aby som na to upozornil.

Gmail: Správca odberovZdroj: PiunikaWeb
Gmail: Správca odberov

Zdroj: PiunikaWeb

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit