Aplikácia pre Gmail v Androide vám umožní lepšiu správu vašej schránky.

Služba Gmail je medzi používateľmi jedným z najvyužívanejších e-mailových klientov. Dôvodom je aj to, že e-mailová schránka sa spája s Google kontom, ktoré je základným kontom v Android smartfónoch. E-mailová služba od Googlu je navyše skvele spracovaná a ponúka množstvo funkcií, v ktorých ste sa ako používatelia pravdepodobne našli aj vy.

Najnovšie portál sammobile.com informuje o novej funkcii, ktorá sa objaví v aplikácii pre Android smartfóny. Túto funkciu zdieľal na sociálnej sieti Twitter aj používateľ AssembleDebug a ukázal, ako bude fungovať. Ak máte radi poriadok vo svojej e-mailovej schránke aj vy, tak ju bezpochyby oceníte.

Gmail prináša funkciu pre lepšiu správu schránky

Ak patríte medzi používateľov služby Gmail, tak ste bezpochyby narazili na to, že služba v počítači, resp. svojej webovej verzii ponúka viac možností. Aplikácia pre Android smartfóny je mierne okresaná, najmä ak si chceme svoju schránku mierne prečistiť. V takomto prípade musíme svoje e-maily označovať postupne a nemôžeme si zvoliť odstránenie viacerých e-mailov naraz. Zdá sa však, že tento problém je u konca.

Služba Gmail má po novom ponúknuť možnosť odstránenia viacerých e-mailov naraz, resp. ich označenia. Po označení jedného vlákna e-mailov sa tak má objaviť možnosť označenia posledných až 50 vláken, ktoré máme v schránke.

Kedy bude funkcia k dispozícii?

Aktuálne nevieme určiť, kedy aplikácia pre Gmail túto funkciu vypustí aj pre používateľov. V súčasnosti sa totiž ešte len testuje, pričom sa rozpráva len o vypustení funkcie pre Android smartfóny. Či ju neskôr získa aj aplikácia pre systém iOS zatiaľ nevieme povedať. Je ale dobrou správou, že Google pracuje na vylepšení používateľského zážitku aj pre používateľov aplikácie pre smartfóny.

Zdroj: sammobile.com, Twitter (AssembleDebug)

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.