Táto ponuka platí len počas Halloweenu, preto neotáľajte!

15 % zľava, ktorú ponúka Godeal24, je skutočným darčekom pre používateľov Mac, ktorí chcú používať najpopulárnejší kancelársky balík na svete. Microsoft Office je základným nástrojom pre profesionálov, študentov aj domácich používateľov. Obsahuje základné aplikácie na vytváranie dokumentov, správu dát, tvorbu prezentácií a spoluprácu online.

Ponuka zahŕňa balík Office Home & Business 2021, ktorý obsahuje tieto aplikácie:

Záujemcovia o Office pre Windows môžu získať aj Office Professional 2021 za 26,75 €. Stránka ponúka aj kľúče pre Windows 10 a Windows 11 už za 8 €. Obe tieto ponuky sú k dispozícii len na obmedzený čas a ich platnosť sa môže kedykoľvek skončiť alebo zmeniť. Nenechajte si to ujsť.

Aktuálne ponuky na Godeal24

62 % off Microsoft Office s promo kódom TW62 :

Hlavné akcie na Windows s propagačným kódom TW50 :

Až 62 % z týchto balení s propagačným kódom TW62 :

Dávkový nákup predstavuje veľkú zľavu!

Ďalšie nízkonákladové nástroje :

Godeal24: istota dobrej ponuky

Na Godeal24 môžete ušetriť čas a peniaze vďaka zľavneným licenciám Microsoft, softvéru na zabezpečenie IT a ďalším nástrojom. Pri nákupe vám kľúče zašleme priamo do vašej e-mailovej schránky.

Godeal24 ponúka nepretržitú profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis. Spoločnosť Godeal24 môžete kontaktovať e-mailom: service@godeal24.com

Ak chcete zaplatiť, prejdite na platobnú stránku, pokračujte ako hosť (alebo si vytvorte účet) a potom vyplňte fakturačné údaje. Vyberte položku CWALLETCO, kliknite na tlačidlo Continue (Pokračovať), Place Order (Uskutočniť objednávku) a v prípade potreby vyberte ako spôsob platby službu PayPal.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: