Tento piatok (8. marca) sa oslavuje Medzinárodný deň žien (MDŽ), ktorého cieľom je osláviť úspechy žien a zvýšiť povedomie o rodovej rovnosti.

Hoci odborníci z odvetvia už dlho uznávajú, že integrácia žien do technologického priemyslu a investovanie do ich budúcnosti je nevyhnutnou súčasťou budovania kvalifikovanej pracovnej sily, ktorá môže prispieť k rozvoju odvetvia, je pre ženy stále ťažké získať uznanie na pracovisku. S rozvojom technológií potrebujú ženy aj prístup k internetu. Ak ste žena, možno budete potrebovať dokonalú pomoc! Nájdite dokonalý nástroj pre svoj počítač s licenciou MS, ktorý vám pomôže zvýšiť produktivitu!

Napríklad balík Microsoft Office zostáva pre mnohých ľudí predvoleným balíkom na zvýšenie produktivity. Word, Excel, PowerPoint a Outlook sú prakticky povinné zručnosti pre profesionálov aj študentov. Ak cenové obmedzenia bránia tomu, aby sa váš Mac a PC dodávali s nainštalovaným balíkom Office, vďaka výpredaju na Deň žien na Godeal24 teraz môžete získať doživotnú licenciu na celý balík Microsoft Office 2021 Pro len za 25,25 € alebo MS Office 2021 Home and Business pre Mac len za 58,69 €- viac ako 90 % z ceny, ktorú by ste za tieto verzie zaplatili za normálnych okolností.

Medzitým, aby sme tento medzinárodný sviatok oslávili so všetkými, nielen so ženami, cena balíka Office 2021 Pro 5 PC už klesá na 15,05 €/PC. Táto ponuka sa môže kedykoľvek skončiť, preto si môžete zakúpiť licenciu Microsoft Office teraz, aby ste využili túto nízku cenu.

Produkty MS Office od Godeal24

Produkty Windows od spoločnosti Godeal24

Windows + MS Office Combo produkt od Godeal24

Nezabudnite použiť propagačný kupón DDA62.

Veľkoobchodné produkty od Godeal24

Ostatné produkty pre Windows a MS Office od Godeal24

Nezabudnite použiť propagačný kupón DDA50.

Ostatné počítačové nástroje od Godeal24

Prečo je Godeal24 taký lacný? Je to legálne?

– Je dôležité vedieť, že existujú dva typy licencií: komerčné licencie, ktoré si môžete zakúpiť v internetovom obchode spoločnosti Microsoft, a licencie OEM, ktoré znamenajú Original Equipment Manufacture. Obe majú rovnaké funkcie.

– V Európskej únii je podľa rozhodnutia Európskeho súdneho dvora predaj použitého softvéru úplne legálny.

– Medzi týmito dvoma verziami je však rozdiel z hľadiska podpory a používania. Komerčnú verziu možno používať na viacerých počítačoch, zatiaľ čo verzia OEM je viazaná na hardvér, na ktorom bola prvýkrát aktivovaná.

– V internetovom obchode Godeal24.com sa predávajú licencie OEM. Tie od spoločnosti Microsoft nakupujú napríklad spoločnosti, ktoré montujú osobné počítače a notebooky, za nižšiu cenu ako komerčné licencie. Niektoré kópie OEM nepoužívajú pôvodní kupujúci, ale predávajú sa komerčne.

– Spoločnosť Godeal24.com predá denne približne 1 500 licencií na celom svete, čo znamená, že každú minútu kúpi jednu licenciu. K vráteniu záruky dochádza len v 1 % prípadov. Okrem toho spoločnosť garantuje platnosť všetkých licencií a ponúka aj JEDNOROČNÚ ZÁRUKU SERVISU, ktorá vás chráni pred ďalšími nákladmi na výmenu a údržbu produktu.

Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte spoločnosť Godeal24 na tejto e-mailovej adrese: service@godeal24.com

Platiť môžete prostredníctvom platobných kariet VISA/MASTERCARD alebo PayPal.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.