Či už pracujete v oblasti marketingu, poradenstva alebo IT, môžete využiť nástroje, ktoré zvýšia vaše pracovné postupy a uľahčia zvýšenie produktivity.

Spoločnosť Microsoft je lídrom vďaka pôsobivej ponuke aplikácií na zvýšenie produktivity a našťastie je jej najlepšie hodnotený balík Microsoft Office 2021 pre Windows dostupný za 27,25 € a Windows 11 Pro za 13,25 € vo výpredaji na Deň práce na Godeal24. Pokiaľ ide o balík Office 2021, či už ide o písanie eseje vo Worde, organizovanie rozpočtu v Exceli alebo pokračovanie v komunikácii s Outlookom, tieto aplikácie sú základnými nástrojmi pre každodenné úlohy aj väčšie projekty.

Systém Windows 11 Pro pritom ponúka pokročilé funkcie zabezpečenia, správy a produktivity, ktoré vo svojej výbave potrebuje každý majiteľ firmy a firemný profesionál. Vychutnajte si zvýšenú ochranu pomocou šifrovania BitLocker a využite funkcie s umelou inteligenciou, ako je Copilot, asistent s umelou inteligenciou systému Windows 11 Pro, ktorý vám v prípade núdze pomôže!

Godeal24 vám ponúka aj cenovo dostupnejšiu možnosť ako Microsoft 365 – doživotnú licenciu Microsoft Office 2021 Pro 5 PC. Keď hovoríme doživotná, myslíme to vážne; užívajte si neobmedzený prístup k balíku aplikácií počas celej životnosti vášho počítača. Táto licencia stojí inde 219,99 € za kľúč, ale tu ju môžete získať za 22 € za kľúč, ak si kúpite balík pre 5 počítačov. Preč sú dni, keď ste sa museli boriť s ťažkopádnymi rozhraniami a obmedzenými možnosťami. Tento balík vám umožní prispôsobiť každý centimeter vašej práce k dokonalosti – od písma až po rozvrhnutie – bez toho, aby ste sa zapotili! Upozorňujeme, že táto cenovo výhodná ponuka do týždňa zmizne!

Ponuka na Office

Ponuka na Windows

Kombinovaná ponuka Windows a Office:

Uplatnite si zľavový kód: DDA62

Multi-ponuka pre Windows a Office

Ostatné výhodné ponuky:

Absolútna garancia okamžitého dodania

Nakupovanie na Godeal24 je jednoduché a podporuje rôzne platobné metódy vrátane PayPal alebo kreditných kariet. Po zadaní objednávky dostanete výrobok okamžite na svoju e-mailovú adresu bez toho, aby ste museli čakať niekoľko dní. Ak máte akékoľvek otázky pred alebo po zadaní objednávky, môžete kontaktovať náš tím služieb zákazníkom na adrese service@godeal24.com.