Google neustále vylepšuje svoj produkt, pridáva viac informácií.

Google Mapy už nie sú iba navigáciou a zdrojom mapových podkladov. Google postupne vylepšuje produkt a vďaka tzv. Miestnym sprievodcom a ostatným používateľom vytvára bohatú studnicu informácií. Aj vďaka tomu napr. vidíte, kedy sú jednotlivé miesta najviac vyťažené (napr. kedy ľudia najčastejšie nakupujú v danom obchode), alebo či je konkrétna reštaurácia vhodná na obed či večeru.

Google najnovšie začal informovať aj o vybavení jednotlivých miest. Používatelia si vďaka tomu môžu jednoducho skontrolovať, či je dané miesto vhodné pre deti alebo či ponúka bezbariérový prístup, čo ocenia najmä vozíčkári.

Pokiaľ sa chcete dozvedieť podrobnejšie informácie o hľadanom mieste, ťuknite na riadok s krátkou charakteristikou, ktorý sa nachádza nad údajom o adrese daného miesta. Zobrazia sa vám podrobnejšie informácie, ktoré Google získal na základe spätnej väzby ostatných používateľov.

Útulné, neformálne, miestni obyvatelia – po ťuknutí na tento riadok sa zobrazia podrobnejšie informácie, vrátane dostupnosti bezbariérového prístupu  

Prečítajte si aj:

Niekoľko užitočných rád pre mobilnú navigáciu Google Mapy

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit