Začal Svetový Sladký Pohár 2015.

Google pravidelne reaguje na aktuálne dianie vo svete a sviatky. Populárny Halloween nie je výnimka. Môžete si zahrať minihru a zúčastniť sa Svetového Sladkého Pohára 2015.

Okno s hrou nájdete priamo na stránke vyhľadávača Google, na tom mieste, kde je bežne umiestnené logo spoločnosti. Interaktívna hra je dostupná z počítača aj mobilných zariadení.

Jej cieľom je zbierať sladkosti, pričom ovládanie je veľmi jednoduché. Stačí ťukať na displej, resp. medzerníkom alebo ľavým tlačidlom myši. Hrateľnosť trochu pripomína Flappy Bird, v prípade Halloweenskej hry sa však do cieľa dostanete vždy.

Google hru obohatil aj o súťaživý prvok. Môžete si vybrať jeden zo štyroch tímov, ktorí budete reprezentovať. Škoda, že táto voľba nie je pevne daná a pri každom spustení webovej aplikácie je môžete zmeniť. Za myšlienku však Google chválime, možnože vám vyplní dnešnú obedňajšiu prestávku.

Obrazovka domovskej stránky Googlu je dnes iná. Obsahuje hru

Obrazovka domovskej stránky Googlu je dnes iná. Obsahuje hru

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit