Spoločnosť Google sprístupnila v utorok nové miestnosti pre všetkých YouTuberov priamo vo svojom britskom sídle v londýnskej štvrti King’s Cross.

Odteraz budú môcť YouTuberi využívať tri nové zvukovo odizolované štúdia, ako aj miestnosť na editáciu videí či špeciálny sklad na uloženie propagovaných tovarov. Bonusom je spoločenská miestnosť s barom. Podmienkou využívania týchto priestorov je 10 000 odberateľov, ktorý musia YouTuberi dosiahnuť na svojom YouTube kanáli. Rovnako nemôžete byť v spore ohľadne porušenia autorských práv a musíte mať viac ako 18 rokov. Otvorené je od 10 do 19 hodiny, použitie priestorov je bezplatné.

Štúdiá YouTube Space London tiež zahŕňajú priestory pre širokú verejnosť, ktorá bude môcť byť účastná v pozícii publika pri natáčaní jednotlivých videí a workshopov.

Google vlastní celkovo deväť nahrávacích priestorov pre YouTuberov z rôznych kútov sveta. Ďalšie z nich nájdeme v Los Angeles, Toronte, Paríži, Berlíne, Tokiu, Mumbai, New Yorku a v Sao Paulo. Štúdiá v Londýne patria medzi druhé najväčšie.

Zdroj: businessinsider.com

Značky: