Na konci článku nájdete link na živé predstavenie série Google Pixel 6.

Už dávnejšie Google upozornil, že séria Pixel 6 nebude pre každého. Údajná vysoká cena má odradiť viacero záujemcov a novinky série Pixel 6 si zaobstarajú iba nadšenci. Keďže dlhší čas môžeme sledovať masívnu kampaň na modely Pixel 6 a 6 Pro a jediné, čo nám zostali leakeri dlžní, sú ceny. Avšak najnovší únik naznačuje, že modely Pixel 6 a Pixel 6 Pro by mohli byť najdostupnejšími vlajkovými loďami, ktoré boli/budú tento rok uvedené na trh.

Zatiaľ neoficiálny cenník pri základnom modeli Google Pixel 6 uvádza cenu 599 dolárov, pričom pri modeli Pixel 6 Pro je zobrazená cena 898 dolárov. Tieto ceny sú vzhľadom na snahu spoločnosti aj očakávané.

Aj napriek varovaniu spoločnosti Google ceny nie sú v porovnaní s inými vlajkovými loďami ani zďaleka vysokými. Pixel 6 aj pri ponúkaných vylepšeniach bude dokonca lacnejší ako Pixel 5. Tento model v čase uvedenia štartoval na sume 699 dolárov. Ak sú ceny pravdivé, tak Pixel 6 Pro bude lacnejší ako Galaxy S21+ alebo OnePlus 9 Pro

Google Pixel 6 cenyZdroj: Android Authority

Drahšia Európa

Nie je prekvapením, že ceny v Európe budú o niečo vyššie. U nás by mal Pixel 6 začínať na cene 649 eur, zatiaľ čo model Pixel 6 Pro by mohol začínať na cene 899 eur. 

Všetko podstatné, vrátane cien, sa dozvieme už zajtra 19. októbra. Predstavenie môžete sledovať od 19:00 nášho času prostredníctvom YouTube.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.