Model Pixel 8 od Googlu sa objavil na unboxing videu.

Predstavenie nových smartfónov od Googlu je už za rohom, o tom nemôžeme pochybovať. Nové smartfóny sa majú zaradiť do série Pixel 8 a len dva dni pred predstavením nie je takmer nič, čo by bolo okolo ich výbavy či dizajnu tajomstvom. Dôvodom sú ako skoršie úniky, tak aj video, ktoré sa objavilo na internete.

Toto video, ktoré prezentuje unboxing modelu Google Pixel 8, zdieľal aj portál androidauthority.com a vďaka nemu už nezostáva nič, čo by bolo tajomstvom. Na videu sa nám potvrdzuje nielen veľkosť modelu, ale aj veľkosť interného úložiska a pochopiteľne i obsah balenia telefónu.

Pixel 8 už nie je žiadnym tajomstvom

Nie je ničím nezvyčajným, keď len pár dní pred predstavením telefónu začnú unikať podstatné informácie, ktoré potvrdia celú ich výbavu. Rovnaká situácia nastala aj pri telefóne s označením Google Pixel 8, ktorý sa objavil na unboxing videu. Nový smartfón má Google predstaviť už 4. októbra 2023.

Na videu sa objavil model, ktorého balenie potvrdilo základné informácie. Možno sa z neho dozvedieť napríklad to, že novinka bude mať 6,2-palcový displej a taktiež ponúkne aj 128 GB interné úložisko. Okrem toho však Pixel 8 v balení ponúkne aj nejaké to príslušenstvo, ktoré sa rovnako vo videu objavilo.

Takto bude vyzerať balenie modelu

V balení telefónu s označením Google Pixel 8 nájdeme adaptér s názvom Quick Switch pre rýchly prenos dát a taktiež USB-C na USB-C kábel. Nabíjací adaptér však balenie obsahovať nebude. Adaptéry pre nabíjanie už dnes nie sú samozrejmosťou v baleniach telefónov a ani Google ich neplánuje zakomponovať do základnej výbavy ku kúpe telefónu.

Z videa vám tak bude jasný dizajn telefónu, ako aj jeho balenie. Ak by vás však zaujímala aj výbava modelov zo série Pixel 8, tak vám dávame do pozornosti aj náš predchádzajúci článok.

Zdroj: androidauthority.com, YouTube

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.