Rozšírenie obchodu od Googlu sa začína testovať.

Teraz máte k dispozícii z jedného smartfónu nainštalovať aplikáciu do viacerých vašich zariadení. Návod ako na to sme priniesli v tomto článku. Ďalšie rozšírenie obchodu umožní vidieť aplikáciu, ako bude vyzerať na iných zariadeniach. Nemusí ísť vždy len o smartfóny, tam pravdepodobne rozdiel nebude nech už máte akýkoľvek model (s výnimkou skladateľných). Rozdiely budú pri porovnaní s tabletovým rozhraním, TV, Chrome OS alebo hodinách.

V detailoch aplikácie bude pod sekciou noviniek pre konkrétnu verziu na výber z viacerých platforiem. To v závislosti na dostupnosti pre konkrétnu z nich a cez tlačidlá na to určené sa budete prepínať medzí náhľadmi. Nielen to, získate aj ďalšie informácie naviazané na typ zariadenia a tiež komentáre.

Pridávanie nových funkcií v obchode je vidieť čoraz častejšie najmä po dávnejšom redizajne obchodu. Google sa snaží vtesnať čo najviac informácií o aplikáciách a aj toto je spôsob, ako si udržať rozumný prehľad a nebyť zahltený množstvom údajov. Rozdiely nie sú viditeľné len pre aplikácie ako také ale aj hry. Práve tie neraz vyzerajú inak na smartfóne a na tablete.

Zdroj: Assemble Debug

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.