Interiér vášho auta bude dýchať luxusom.

Govee má vo svojej ponuke veľké množstvo LED osvetlenia, ktoré má bohaté možnosti využitia. Či už ide o osvetlenie pracovného priestoru, alebo priestoru pre hráčov, v ponuke spoločnosti nechýba dokonca ani osvetlenie vozidiel. To je však možné nainštalovať nielen do interiéru, ale dokonca aj exteriéru. Je pritom jedno, čo máte osobné auto, dodávku, karavan alebo pick-up.

Govee Smart LED pásiky do autaZdroj: Govee
Govee Smart LED pásiky do auta

Tieto farebné LED pásy ponúkajú až 16 miliónov farieb a režimy synchronizované s hudbou pre najštýlovejšiu jazdu nočným mestom. Za všetkým je však potrebné hľadať technológiu RGBIC, ktorá zaistí bohaté možnosti nastavenia personalizovaného osvetlenia vášho vozidla. Hoci moderné autá majú vo svojej výbave osvetlenie interiéru, tak nie vždy dokáže poskytnúť možnosti LED pásikov s RGBIC technológiou a teplotou farieb v rozsahu 2200-6500K od Govee.

RGBIC ponúka červené, zelené, modré, biele a individuálne ovládateľné diódy, ktoré prinášajú niekoľko výhod. Medzi ne patria široká farebná škála, energetická účinnosť, rýchle rozsvietenie, dlhá životnosť a šetrnosť k životnému prostrediu. Celkovo je RGBIC LED osvetlenie ideálnym riešením na vytvorenie štýlovej atmosféry takmer kdekoľvek. 

Ak však vaše vozidlo nemá podsvietenie interiéru, tak práve smart pásiky od Govee budú pre jeho interiér skvelou voľbou. Aj inštalácia týchto štyroch 30 cm pásikov s príkonom 18 W je jednoduchá. Všetko potrebné je súčasťou balenia, pričom je iba na vás, či ich umiestnite pod palubnú dosku, do dverí alebo pod sedadlá, prípadne na stropnicu. Inštalácia sa vykonáva pre prednú a zadnú časť automobilu, pričom napájanie je zaistené cez 12 V cigaretové zapaľovanie, do ktorého sa zapojí napájací adaptér. Škoda, že nie je umožnené napájanie cez USB.

LED pásiky sa jednoducho nalepia, alebo pripevnia malými priloženými skrutkami. Vôbec by som sa však nebránil ani uchyteniu pomocou sťahovacích pások. Govee Smart LED pásiky do auta majú dlhú životnosť na úrovni až 50 000 hodín, počas ktorých aj vo vašom aute vytvoria atmosféru luxusných vozidiel. To znamená, že dokážu nepretržite svieť takmer 6 rokov vkuse.

Počas testovania som ocenil možnosť nastavenie intenzity osvetlenia v rozsahu 1-100%. Vďaka technológii RGBIC je možné rozdeliť jednotlivé pásiky aj na samostatné segmenty s individuálnou farbou. Ak ste fanúšikom modernej hudby, tak určite oceníte bohatý výber z až 30 režimov osvetlenia, pričom počas prehrávania hudby sa svetlá s ňou budú synchronizovať. Okrem prednastavených 64 režimov a rôznych presetov je možné nastaviť aj vlastné farebné kombinácie v režime DIY.

Na tento účel slúži šikovná a spoľahlivá aplikácia Govee Home, ktorá je k dispozícii pre systémy iOS a Android. K dispozícii je dokonca aj ovládanie pomocou hlasu cez Siri, Amazon Alexa a Google Assistant.

Cena: 38,90 eur

Zapožičal: Datart

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.