Spoločnosť vo svojej správe o príjmoch uviedla, že vo fiškálnom roku 2025 vydá „prelomové tituly„.

Jedna z najočakávanejších hier súčasnosti, Grand Theft Auto VI, by mohla byť vydaná už budúci rok. Informoval o tom portál Engadget.com s tým, že to naznačila materská spoločnosť firmy Rockstar, Take-Two, vo výročnej správe o svojich príjmoch.

Spoločnosť očakáva, že tituly, ktoré vydá vo fiškálnom roku 2025, jej pomôžu dosiahnuť sumu osem miliárd dolárov za predané produkty a služby. Hoci tieto tituly výslovne nemenovala, práve séria Grand Theft Auto bola v minulosti jedným z jej najväčších finančných ťahúňov a je teda pravdepodobné, že sa chystá na vydanie „šestky“.

V správe Take-Two doslova uvádza, že vo fiškálnom roku 2025 uvedie niekoľko prelomových titulov, ktoré podľa nej stanovia nové štandardy v hernom odvetí. Fiškálny rok 2025 spoločnosti Take-Two sa začína v apríli 2024 a končí 31. marca 2025. Aj keby teda Rockstar nevydal GTA 6 v roku 2024, stále by teda mohla vyjsť najneskôr v prvých troch mesiacoch nasledujúceho roka.

V každom prípade zrejme na hru nebude treba čakať príliš dlho, keďže koncom minulého roka uniklo 90 videí so zábermi z hrania ranej verzie GTA 6. Navyše, GTA V bola na prvé herné platformy vydaná už v roku 2013, takže na príchod pokračovania je už najvyšší čas.

Zdroj: Engadget.com

Prečítajte si tiež:

Značky:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.