Online kurzy prebiehajú naživo a sú určené aj úplným začiatočníkom.

Nebaví vás vaša aktuálna práca a chceli by ste skúsiť niečo nové? Alebo vás láka programovanie, chceli by ste sa ho naučiť a neviete ako začať? Prípadne ste vyštudovali IT školu a chýba vám prax? Odpoveďou na všetky otázky môže byť IT bootcamp Green Fox Academy. Ide o jeden z najúspešnejších maďarských startupov, ktorý v roku 2018 expandoval do Prahy a od roku 2020 funguje aj na Slovensku.

Green Fox Academy je určený pre ambicióznych a motivovaných ľudí, ktorí chcú zmeniť/naštartovať kariéru v odbore, v ktorom je dopyt po odborníkoch ešte väčší, ako to bolo pred pandémiou. Na rozdiel od konkurencie vás naučí programovať od úplných základov a poskytuje 100 % garanciu pracovného umiestnenia, pričom spolupracuje napríklad s Accenture, Barclays, Rohlík, mib:con a ďalšími.

Vzdelávanie prebieha prostredníctvom online kurzov na junior programátora. Tie prebiehajú síce v online prostredí, avšak naživo a s mentormi, s ktorými môžete komunikovať, vyjasniť si prípadné nezrovnalosti a získať z kurzu maximum. Popri štúdiu máte k dispozícii takisto psychológov a koučov, ktorí vám pomôžu s tréningom mäkkých zručností, ako je príprava na pracovné pohovory a rozvoj komunikačných zručností.

Pozrite si videocast, v ktorom sa rozprávame o tom, ako funguje výučba programovania v Green Fox Academy

Čo potrebujete vedieť o kurzoch?

Green Fox Academy ponúka dva typy kurzov. Super intenzívny kurz trvá necelých 5 mesiacov a je určený pre ľudí, ktorí majú čas a záujem sa naplno venovať kurzu. Týždenne je potrebné venovať mu 50 až 60 hodín (vyučovanie + domáce úlohy), pričom kurz pozostáva zo 640 vyučovacích hodín.

K dispozícii je takisto Večerný / Víkendový kurz. Ten trvá necelých 10 mesiacov a je navrhnutý tak, aby ste prvé dva moduly mohli absolvovať aj popri práci – za predpokladu, že máte čas študovať po večeroch a cez víkend a týždenne viete kurzu venovať približne 20 hodín. Posledný, projektový modul, je potrebné absolvovať v režime 5 × 8 hodín v pracovné dni + domáce úlohy.

Okrem typu kurzu je potrebné zvoliť si aj jeho financovanie. K dispozícii sú tri balíčky, pričom Green Fox Academy ponúka aj tzv. študentskú pôžičku. V rámci balíka @After zaplatíte zálohu a keď sa zamestnáte, budete mesačne splácať 20 % z čistej mzdy junior programátora, až kým sa nezaplatí zvyšná časť školného.

Na konci kurzu budete mať znalosti programovania na junior úrovni s technológiami Java, pričom počas projektovej časti v druhej polovici kurzu máte možnosť špecializovať sa na Back-End, Front-End alebo Full-Stack. Všetky ďalšie potrebné detaily o kurzoch nájdete na webe Green Fox Academy, TU.

Green Fox AcademyZdroj: Green Fox Academy
Green Fox Academy a jeho mentori, ktorí vás naučia programovať

Zaregistrujte sa do 23. októbra

Ak vás kurz zaujal a chceli by ste ho absolvovať, v rámci prihlásenia sa je potrebné absolvovať 4-krokový výberový proces. Tento proces je bezplatný a nezáväzný. Jeho cieľom je zabezpečiť, že do kurzu budú prijatí iba tí kandidáti, o ktorých si v Green Fox Academy sami myslia, že ho budú schopní absolvovať.

Na účasť v kurze nie sú nutné žiadne vstupné predpoklady, avšak je potrebné zvládnuť angličtinu a to na komunikačnej úrovni. Samotný proces prihlásenia sa do kurzu prebieha nasledovne:

  1. zaslanie prihlášky
  2. online test, v rámci ktorého sa testujú vaše kognitívne schopnosti
  3. online rozhovor s psychologičkou, ktorý trvá približne 30 minút
  4. online skupinová simulácia programovania, ktorá trvá približne 1,5 hodiny

Registrácia na kurzy Super intenzívny a Večerný / víkendový končí 23. októbra 2021, kurzy začínajú v polovici novembra. Ďalšie kurzy sú naplánované na február / marec, takže ak je pre vás októbrový deadline šibeničný, ďalšiu príležitosť budete mať v prvom kvartáli roka 2022. S rozhodovaním vám môže pomôcť aj vyššie uvedený bezplatný a nezáväzný výberový proces, ktorý môžete kedykoľvek absolvovať.

Mimochodom, kurz v Green Fox Academy absolvoval už aj prvý Slovák. Je ním Michail z Trenčína, ktorý vďaka GFA našiel uplatnenie hneď po skončení kurzu a dnes pracuje v Accenture. A pokiaľ sa ešte neviete rozhodnúť, či sa chcete do kurzu prihlásiť alebo nie, odporúčame vám sledovať bezplatné workshopy, ktoré Green Fox Academy organizuje pravidelne cca každé 3 až 4 mesiace. Informácie o aktuálnom workshope nájdete TU.

Green Fox AcademyZdroj: Green Fox Academy
Green Fox Academy

Zdroj: Green Fox Academy

Článok vznikol v spolupráci s Green Fox Academy.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit