Výkonný reproduktor, ktorý sa stane multimediálnym centrom vašej domácnosti. Má široké možnosti vstupov a ešte podporuje hlasového asistenta Alexa.

Jeho celkový výkon 40 W je dimenzovaný tak, aby zvládol ozvučiť veľkú obývačku. K domácej sieti ho pripojíte cez Wi‑Fi alebo cez Bluetooth 4.0, prípadne optický vstup. Súčasťou balenia je diaľkové ovládanie tak, aby ste mohli ovládať nielen hlasitosť a prepínanie vstupov, ale aj skladby.

Napríklad aj tie, ktoré si budete prehrávať cez vstupný USB port. V domácej sieti ho nájdete cez aplikáciu Spotify, a tak si každý člen rodiny bude môcť na reproduktore spustiť svoj obsah. Žiadne párovanie ani potreba špeciálneho pripojenia či nastavovania.

Na prednej strane sú signalizačné LED diódy ukazujúce aktuálny vstup alebo aktuálne nastavovanú hlasitosť.

Sirium je objemný a vytvára veľmi dobrú ozvučnicu pre početnú dávku meničov. Tie sú smerované do prednej strany. Vo vnútri sú dva výškové s priemerom 20 mm, dva samostatné stredové s priemerom 4″ a jeden 4″ subwoofer. S týmto sa už dá urobiť poriadna hudba. Za príjemnú vlastnosť považujeme nastavenie basov cez diaľkový ovládač alebo prepínanie medzi dvomi nastaveniami ekvalizéra.

Takto sa dá vypnúť mikrofón. Hlasový asistent nebude počúvať a vy budete mať súkromný režim. Vypnutie Alexy sa dá aj tlačidlom na vrchu zariadenia. Je tu samostatná súprava tlačidiel na základné ovládanie reproduktora. No a takisto sa dá použiť mobilná aplikácia pre Android a iOS.

Zvukovo ide o výborný reproduktor. Jeho využitie je široké a či už budú vaše preferencie na hudbu alebo filmy prípadne hranie hier, poskytne adekvátny zvuk pre náročnejších poslucháčov.

Cena: 349,99 €

Zapožičal: Hama Slovakia

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.