Nech sa nachádzate kdekoľvek.

Hama neustále rozširuje svoju ponuku cenovo dostupných smarthome riešení, ktoré dokážu spríjemniť ovládanie domácich spotrebičov alebo osvetlenia. Do redakcie sa nám dostala novinka z ponuky spoločnosti, ktorou je inteligentná meteostanica. Keďže vo svojej výbave má možnosť WiFi pripojenia, teda aj možnosť vzdialeného prístupu, veľmi dobre rozširuje ekosystém inteligentných zariadení spoločnosti Hama.

Hama SMART WiFi meteostanicaZdroj: TOUCHIT
Hama SMART WiFi meteostanica

Inteligentná meteostanica od Hama vďaka WiFi pripojeniu a pridruženej aplikácii umožňuje skontrolovať detailné údaje o počasí kedykoľvek a kdekoľvek. Nechýba však ani podpora hlasových asistentov Alexa a Asistenta Google. Výhodou smart produktov od Hama je, že nepotrebujú žiadne dodatočné zariadenie na pripojenie a ovládanie. To znamená, že aj meteostanica Smart WiFi sa k routeru pripája priamo cez WiFi.

Hama SMART WiFi meteostanicaZdroj: TOUCHIT
Hama SMART WiFi meteostanica

Ďalšou výhodou smart riešení od Hama je, že pokiaľ ich budete rozširovať, tak môžu medzi sebou veľmi dobre spolupracovať. Tieto výhody riešení od HAMA pritom môžu využívať nielen používatelia Android zariadení, ale aj používatelia iOS.

Dôležité však je, že všetky namerané dáta sú ukladané na serveroch v Nemecku. Okrem toho, používatelia k nim majú prístup veľmi dlho. V aplikácii Hama Smart Home si tieto údaje viete pozrieť spätne týždne, mesiace a roky.

Hama SMART WiFi meteostanicaZdroj: TOUCHIT
Hama SMART WiFi meteostanica

Vo výbave meteostanice nechýbajú všetky základné, ale ani viaceré pokročilé funkcie. Zariadenie tak dokáže monitorovať vonkajšiu a vnútornú teplotu, ale aj vlhkosť a tlak vzduchu. Okrem toho si môžete na veľkom farebnom displeji prezerať trendy vývoja teploty, vlhkosti a tlaku vzduchu, predpovede počasia, fázy mesiaca, maximálnych a minimálnych nameraných hodnôt.

Predpoveď počasia zreteľne vyjadrujú jasne rozpoznateľné symboly, a to pritom nie je ani zďaleka všetko. Okrem toho, že meteostanica HAMA SMART WiFi ponúka “plnú výbavu, tak čas a dátum sú automaticky synchronizované cez WiFi.

Hama SMART WiFi meteostanicaZdroj: TOUCHIT
Hama SMART WiFi meteostanica

Podsvietenie veľkého farebného displeja je možné nastaviť v 4 úrovniach, vrátane celkom vypnutého podsvietenia. Bezdrôtový senzor s displejom zobrazujúcim teplotu a vlhkosť vzduchu, jeho dosah je však maximálne 60 m vo voľnom priestranstve. Meteostanica je napájaná sieťovým zdrojom, alebo batériami , ale pri napájaní batériami sa WiFi funkcia automaticky vypne a nie je dostupná. Senzor je napájaný batériami.

Hama SMART WiFi meteostanica je veľmi dobre vybavená meteostanica s dostupnou cenou.

Hama SMART WiFi meteostanicaZdroj: TOUCHIT
Hama SMART WiFi meteostanica

Zapožičal: HAMA Slovakia

Cena: 79,90 eura

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.