Tento odolný reproduktor kombinovaný s funkciou powerbanky, nás prekvapil nielen svojím robustným prevedením, ale aj zvukom. Ten sa dokáže veľmi dobre prispôsobiť prostrediu, v ktorom ho počúvate.

Je pritom úplne jedno, či ste vonku alebo vo vnútri. Hoci SoundBarrel stále radíme medzi prenosné reproduktory, svojím zvukom a výkonom sa nestratí ani na grilovačke či poriadnej záhradnej párty. Na ešte kvalitnejšiu reprodukciu v interiéri je pripravený 3D zvuk, ktorý dokáže naplniť celú miestnosť.

V tele 2,2-kilogramového reproduktora s rozmermi 31 × 15,2 × 11,8 cm sa nachádzajú dva 20 W reproduktory s pasívnymi radiátormi po stranách. Celkový výkon je pritom až 60 W. SoundBarrel disponuje certifikáciou IPX6, takže ho pokojne môžete vziať k bazénu, alebo hudbu počúvať aj počas aktivít v silnom daždi. Svoj telefón alebo tablet k reproduktoru pripojíte pomocou Bluetooth 5.0, alebo cez 3,5 mm audio jack. Hneď si tak môžete vychutnávať krištáľovo čistý stereo zvuk s dynamickou basovou zložkou, ktorá pulzuje na pozadí.

Počas testovania sme boli veľmi spokojní aj so spoľahlivosťou bezdrôtového prenosu. Pripojenie bolo stabilné, bez výpadkov, či zníženej kvality reprodukcie. Na reproduktore oceňujeme 12 hodín prehrávania, ktoré zabezpečí 7200 mAh akumulátor. Nie je však problém dosiahnuť až 30 hodín prehrávania.

V tomto prípade vám však reproduktor bude robiť iba tichšieho spoločníka, keďže jeho hlasitosť bude môcť byť nastavená iba na 10 %. Pokiaľ sa vám reproduktor počas dňa vybije, jeho plné nabitie trvá 3,5 hodiny. Reproduktor Hama SoundBarrel je vybavený aj skvelou funkciou True Wireless Stereo, ktorá  umožňuje prepojiť dva reproduktory. Takto získate maximálny stereo zážitok. Vo výbave nechýba ani funkcia pre hands-free.

Cena: 89,99 €

Zapožičal: Hama Slovakia

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.