Definitívne netradičný dizajn, čo sa nedá nevšimnúť. Prstenec okolo hlavného reproduktora tu nie je len na okrasu.

Užitočný bude pri prenášaní reproduktora Onyx Studio 7 ako aj na udržanie jeho stability. Na pohľad by sa zdalo, že okolo tohto reproduktora treba chodiť po špičkách, no len tak zvaliť sa vám ho nepodarí.

Zvuk v podaní tohto modelu si kupujete nielen kvôli prejavu, ale aj vzhľadu. Práve dôraz na štýl z neho robí doplnok do domácnosti. Vyhotovený je v troch farbách, modrej, čiernej a sivej. Subjektívne by sme volili sivú, no bude na vás a na vašom nábytku, čo k nemu farebne doladíte.

Je tu možnosť prepojenia dvoch reproduktorov na rozšírenie stereo a zvukového zážitku. Avšak každý reproduktor sám o sebe je vyhotovený tak, aby poskytoval stereo zvuk. Má v sebe dva výškové 25 mm meniče a jeden 120 mm basový menič. Hrá v rozsahu 50 ÷ 20 000 Hz a môžete ho umiestniť na rôzne povrchy. Zvukovo poteší náročnejších poslucháčov, ktorí chcú reproduktor tohto typu, no typický multimediálny nie je pre nich postačujúci.

Použiť sa dá na zemi, ale aj na poličke. Na jedno nabitie vydrží prehrávať hudbu 8 hodín a batéria má kapacitu 3250 mAh. Zvukový vstup sa dá prepojiť cez AUX kábel a Bluetooth 4.2. Bezdrôtovo sa k reproduktoru dajú pripojiť dve zariadenia naraz.

Môžete sa medzi nimi prepínať a zvuk sa bude prehrávať z naposledy použitého zariadenia. Týmto sa dá reproduktor využiť na ozvučenie notebooku pri sledovaní filmov alebo prehrávaní hudby a zároveň na ozvučenie tabletu prípadne smartfónu.

Reproduktor je vhodný na ozvučenie veľkej obývačky, ale preniesť si ho môžete, kam potrebujete. Je určený na domáce použitie, nemá priamu odolnosť voči vode.

Cena: 279 €

Zapožičal: www.jbl.sk

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.