Oficiálne cena bude 6,99 eur a k dispozícii bude aj uvádzacia zľava.

HBO oficiálne potvrdilo, že službu HBO Max spustí na Slovensku, v Česku a v ďalších 13 krajinách už 8. marca 2022. Pri tejto príležitosti budú môcť noví aj existujúci používatelia získať 33 % zľavu z mesačnej ceny služby.

HBO Max bude stáť na Slovensku 6,99 eur mesačne. Pokiaľ máte teraz aktívne predplatné služby HBO GO, vaše predplatné bude automaticky prevedené na novú platformu so zľavneným poplatkom vo výške 4,66 eur mesačne. Túto výhodnejšiu tarifu môžu získať aj noví používatelia, ktorí si predplatné objednajú pred 31. marcom. Znížená tarifa platí počas celej doby trvania vášho predplatného.

HBO Max v porovnaní s HBO GO ponúkne zlepšený divácky zážitok. Ten zabezpečuje personalizácia služby s až piatimi diváckymi profilmi, súbežné prehrávanie na troch zariadeniach, neobmedzený počet registrovaných zariadení na jedno predplatné, streamovanie s priestorovým zvukom 5.1, technológia Dolby Atmos a vybrané tituly dostupné v rozlíšení 4K.

HBO Max bude k dispozícii na smart televízoroch (Samsung, LG a Android TV), streamovacích zariadeniach (Apple TV 4K a Google Chromecast), herných konzolách (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S), mobiloch a tabletoch (iPhone, iPad, iPod Touch a Android) a online na hbomax.com.

Na HBO Max budú prvýkrát na jedinom mieste k dispozícii nové aj kultové seriály a filmy spoločností Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network a Max Originals, vrátane filmov spoločnosti Warner Bros., ktoré budú zverejnené už 45 dní po uvedení do kín. Medzi filmami spoločnosti Warner Bros., na ktoré sa môžeme tešiť, budú napríklad Matrix Resurrections, Duna, Space Jam Nová legenda, The Suicide Squad: Samovražedná misia alebo Tom a Jerry.

K dispozícii budú aj nové seriály z pôvodnej tvorby Max Originals – Stanica 11 (Station Eleven), Sexuálny život vysokoškoláčok (Sex Lives of College Girls) a Peacemaker. Z európskej produkcie Max Originals sa na platforme objaví Dafne a spol. (Todo Lo Otro), Kamikaze, Ruxx.

V ponuke nájdete aj reality show, ako je Amy v očakávaní (Expecting Amy), Amerika hľadá striptéra (Finding Magic Mike), Ostrov frajerov (FBoy Island) a Selena varí so šéfkuchármi (Selena + Chef) alebo unscripted show Spolu & Hladní. Medzi programami pre deti nebudú chýbať seriály Mladí Titáni do toho!, Gumballov úžasný svet, kultové animované rozprávky Looney Tunes a riekanky CoComelon.

HBO Max si budete môcť objednať aj prostredníctvom vybraných televíznych distribučných partnerov. Zákazníci budú mať možnosť predplatné uhradiť pomocou bežných sprostredkovateľov platieb (VISA, Mastercard a PayPal) alebo nákupom v mobilnej aplikácii (Apple App Store, Google Play Store a Samsung Checkout – priamo v televízore).

HBO MaxZdroj: WarnerMedia
HBO Max

Zdroj: HBO

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit