Odštartuje v severských krajinách a v Španielsku.

HBO Max odštartujte v Európe už 26. októbra 2021. Oznámila to spoločnosť WarnerMedia, ktorá túto streamovaciu platformu prevádzkuje. Prvé európske krajiny, kde bude HBO Max k dispozícii, sú Švédsko, Dánsko, Nórsko, Fínsko, Španielsko a Andorra.

Do ďalších krajín, vrátane Slovenska, sa HBO Max dostane v roku 2022. Konkrétnejší termín zatiaľ nebol špecifikovaný. V rámci expanzie bude služba dostupná v 14 krajinách – Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvátsko, Česká republika, Maďarsko, Čierna Hora, Severné Macedónsko, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko a Slovinsko. V budúcom roku je plánované spustenie aj v ďalších krajinách.

HBO Max bude v Európe slávnostne predstavené na virtuálnom evente v októbri, kde bude prezentovaná ponuka produktov a obsahu, cenové tarify a ďalšie informácie. Služba ponúkne prístup k obsahu značiek skupiny WarnerMedia, medzi ktoré patria napr. spoločnosti Warner Bros., HBO, DC a Cartoon Network, ako aj k oceňovaným reláciám americkej a medzinárodnej produkcie Max Originals.

HBO Max bude k dispozícii novým aj existujúcim zákazníkom HBO España, HBO Nordic a HBO GO, ktorí majú službu predplatenú buď priamo, alebo ju využívajú prostredníctvom príslušných partnerov.

Zdroj: HBO

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit