S uvedením Xbox One X začína pre hráčov nová doba hrania a zábavy v 4K rozlíšení. Xbox One X s výkonom vyšším o 40% ako ktorákoľvek iná konzola je miestom, kde si konzoloví hráči užijú tie najlepšie verzie hier.

Nová konzola štartuje s najväčšou ponukou hier v histórii Xboxu. Viac ako 70 hier optimalizovaných pre Xbox One X bude dostupných počas prvého týždňa a viac ako 50 je dostupných oddnes vrátane Forza Motorsport 7, Super Lucky’s Tale, Assassin’s Creed Origins, Middle-earth: Shadow of War a FIFA 18. Knižnica pre Xbox One zahŕňa viac ako 1300 hier a viac ako 220 exkluzívnych titulov, ktoré sa najlepšie hrajú na Xbox One X. Viac hier bude vydaných v blízkej budúcnosti, vrátane najhorúcejšej hry na planéte – PlayerUnknown’s Battleground, ktorá vychádza pre Xbox One 12. decembra ako konzolový exkluzívny titul.

Sila Xbox One X

Konzola Xbox One X bola postavená pre hranie v 4K rozlíšení. Existujúce Xbox One hry sa hrajú a vyzerajú lepšie aj na televízoroch s podporou rozlíšenia 1080p vďaka vylepšeným textúram, plynulejšiemu snímkovaniu a rýchlejšiemu nahrávaniu. Xbox One X je takisto jediným produktom na svete, ktorý je vybavený nasledovnými vlastnosťami: hranie najlepších na svete v 4K rozlíšení, zabudovaný Blu-Ray 4K Ultra HD prehrávač, streamovanie v 4K rozlíšení, špičkový zvuk s podporou Dolby Atmos a vysoký dynamický rozsah (HDR) pre hry a video. Xbox One X je nielen najvýkonnejšou konzolou na svete, ale aj najmenšou a najvybavenejšou konzolou Xbox doteraz.

Xbox One X Enhanced

S uvedením konzoly Xbox One X bolo viac ako 50 obľúbených Xbox One hier vylepšených bezplatnou aktualizáciou a počas prvého týždňa ich bude celkovo optimalizovaných viac ako 70. Hry Xbox One X Enhanced boli aktualizované alebo vytvorené tak, aby využili potenciál najvýkonnejšej konzoly na svete a jej 4K a HDR prednosti naplno. Viac ako 160 nových a existujúcich hier bude optimalizovaných pre Xbox One X, vrátane Forza Motorsport 7, Super Lucky’s Tale, Middle-earth: Shadow of War, Assassin’s Creed Origins, Halo Wars 2, Gears of War 4, Halo 5: Guardians, Minecraft, FIFA 18, Final Fantasy XV a Star Wars Battlefront II a ďalších ako napríklad PlayerUnknown’s Battleground, ktorá vychádza 12. decembra ako konzolový exkluzívny titul prostredníctvom programu Xbox Game Preview.

Viac informácií o Xbox One X Enhanced hrách 

Rodina zariadení Xbox One

Konzola Xbox One X je novým členom rodiny zariadení Xbox One, ktorá bude koexistovať po boku konzoly Xbox One S. S viac ako 1300 Xbox One hrami a viac ako 220 exkluzívnymi hrami hrateľnými na rodine zariadení Xbox One si iba tu môžu hráči užiť tie najlepšie hry minulosti, súčasnosti aj budúcnosti. Medzi zariadeniami z rodiny Xbox One je navyše všetko príslušenstvo navzájom kompatibilné.

Či už hráte na Xbox One X alebo Xbox One S, využijete také exkluzívne prednosti pre Xbox One ako:

  • Xbox Live – najrýchlejšiu a najspoľahlivejšiu hernú sieť
  • prehrávanie Blu-ray filmov, streamovanie a hranie v 4K rozlíšení
  • Xbox Game Pass – mesačné predplatné, ktoré vám bez obmedzení sprístupní viac ako stovku hier.

Kde si zakúpiť Xbox One X

Konzola Xbox One X je dostupná v 35 krajinách sveta vrátane Slovenka za odhadovanú maloobchodnú cenu 499 euro. Viac informácií o dostupnosti nájdete na stránkach xbox.com/xboxonex alebo u lokálnych predajcov.

Viac o Xbox One X

Testujeme Xbox One X: Prvé dojmy a porovnanie s Xbox One S

Značky: