Mechanické spínače klávesov sú to najlepšie, čo môže herná klávesnica ponúknuť.

Prémiové OUTEMU Blue vynikajú vysokou odolnosťou, výdržou a hlavne bleskovou odozvou. Celkový dizajn je veľmi vkusný. Spínače sú transparentné s tzv. Per-key light, takže pri zapnutom podsvietení zabezpečia, že hráčov stôl zaleje osvetlenie v spektre RGB.

Kovové telo, nadštandardná odolnosť a stabilita. Všetky tieto vlastnosti chránia klávesnicu aj v prípade, že hráč nezvládne svoj finálny súboj alebo priebeh hry nedopadne podľa jeho predstáv. Herná klávesnica obsahuje aj niekoľko šikovných funkcií, akými sú anti-ghosting, plne programovateľné klávesy a multimediálne funkcie. Nezabudlo sa ani na Win-Lock.

Na tele klávesnice sa nachádza ergonomická opierka, ktorá uľaví namáhaným rukám hráča. Kovové telo je pretkané podsvietením, ktoré lemuje obvod klávesnice vo forme RGB lišty. V ponuke je 5 preddefinovaných profilov farieb a, samozrejme, aj možnosť si všetko nastaviť podľa ľubovôle pomocou jednoduchých klávesových skratiek. Podporované je aj inteligentné nastavenie makier a intuitívny softvér.

Softvér určený ku klávesnici ponúka všetky funkcie tak na hranie, ako aj na pracovné účely. V škále tlačidiel F1-F12 sa nachádzajú najviac používané základné multimediálne funkcie ako je regulácia hlasitosti, hudobný prehrávač a ďalšie.

Cena: 69,90 €
Zapožičal: Planeo.sk

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.