Poháňajú ich najnovšie procesory AMD Ryzen a grafická karta GeForce RTX 3060.

Obchod Datacomp.sk ponúka atraktívne herné počítače Datacomp TUF Gamer, ktoré sú vybavené najnovšími procesormi od AMD a takisto grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 3060, ktorú je aktuálne takmer nemožné kúpiť samostatne kvôli ich nedostatku.

Datacomp TUF Gamer sú k dispozícii vo viacerých konfiguráciách s výborným pomerom cena / výkon. Zostavy sa odlišujú použitým procesorom, ostatné komponenty sú totožné – najlacnejšia konfigurácia za 1499,90 eur obsahuje procesor AMD Ryzen 5 3600X.

Najvýkonnejší model s procesorom AMD Ryzen 5 5600X stojí 1789,90 eur. Ako už bolo spomenuté, všetky konfigurácie majú grafickú kartu GeForce RTX 3060 a ponúkajú aj rýchlu operačnú pamäť o veľkosti 16 GB v dvojkanálovom zapojení a 1 TB SSD úložisko. Súčasťou počítačov je operačný systém Windows 10 Home, optická mechanika nie je vo výbave.

Herné PC zostavy od Datacompu majú záruky 3 roky a predajca vám k nim pribalí viacero darčekov. Detailné informácie si môžete pozrieť na stránke Datacomp.sk:

Datacomp TUF Gamer

Datacomp TUF Gamer. Zdroj: Datacomp.sk

Zdroj: Datacomp.sk

Prečítajte si aj:

NVIDIA predstavuje RTX 3060. Takéto sú jej možnosti

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit