Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Baví vás sledovať nové technológie? Radi skúšate nové vychytávky na trhu a sledujete vývoj a technologický pokrok? Máte radi značku HONOR a baví vás jej portfólio? Nezávislé fanúšikovské diskusné fórum HONOR Klub práve teraz hledá nového moderátora diskusií. Nábor prebieha na HONOR Klube. Naviac na sociálnych sieťach značky momentálne prebieha súťaž o dizajnový case na MagicBook 14 z limitovanej edície od uznávaného dizajnéra Jacky Tsai.

Hľadá sa moderátor diskusného fóra HONOR klub

Nezávislé fanúšikovské fórum má už viac než 6 000 registrovaných používateľov a ich počet každý týždeň rastie. Fanúšikovia môžu medzi sebou diskutovať alebo vytvárať vlastné diskusie, publikovať obľúbené fotografie alebo požiadať o radu. Prihlásenie do fóra je možné aj prostredníctvom aplikácie. Môžete si ju stiahnuť na Google Play alebo priamo odkaze.

Práve teraz sa hľadá na fóre moderátor diskusií, ktorý sa môže tešiť na novinky, testovanie produktov, vytváranie vlastných tém a diskusií. Viac podrobností nájdete priamo na diskusnom fóre.

Súťaž o limitovanú edíciu dizajnového casu na MagicBook 14

HONOR so svojou novinkou, notebookom HONOR MagicBook, smelo zaútočil na úplne novú kategóriu produktov. HONOR MagicBook 14 predstavuje skvelý mix kvalitnej výbavy za príjemnú cenu a hodí sa tak na štúdium alebo aj každodennú prácu. Fanúšikovia si môžu práve teraz zasúťažiť o limitovanú edíciu casu z dielne svetovo uznávaného dizajnéra Jacky Tsai.

Inovácie v kombinácii s pop artom z dielne čínskeho dizajnéra Jacky Tsai

Jacky Tsai, jeden z najuznávanejších pop umelcov, vytvoril unikátny dizajn nielen pre HONOR MagicBook. Rovnaký dizajn rozpracoval aj na remienok smart hodiniek HONOR MagicWatch 2. Čínsky umelec, momentálne žijúci v Londýne, je známy svojím inovatívnym prístupom spájajúcim tradičné východné umelecké techniky so západným pop artom.

Už počas štúdií v Londýne sa Jacky Tsai dostal na výslnie, a to vďaka vytvoreniu ikonického kvetinového emblému pre legendárneho dizajnéra Alexandra McQueena. Kvetinový vzor je spájajúcou linkou, ktorá sprevádza celú jeho prácu a Jacky sa tak stal uznávanou ikonou aj v módnom svete. Jeho výstavy prebiehajú po celom svete, vidieť ho môžete v Londýne, Moskve, Hong Kongu, New Yorku alebo Singapure.

Dizajn „Floral Horse“

Práca Jackyho Tsaia sa vyznačuje žiarivými farbami a často se inšpiruje tradičnými čínskymi legendami. V rámci atraktívneho dizajnu pre limitovanú edíciu remienkov hodiniek HONOR MagicWatch 2 pomenovaným „Floral Horse“, teda v preklade „Kvetovaný kôň“, vytvára harmóniu medzi kultúrnymi rozdielmi.

Značky: