Už ste hlasovali v ankete Mobil roka 2020 powered by O2? Môžete to rýchlo napraviť a zároveň vyhrať hodnotné ceny. Dnes si predstavíme kategóriu Aplikácia roka 2020.

Anketa Mobil roka powered by O2 je tu s nami už 14. rok a každoročne sú v tejto ankete vyberaní len tí najlepší z najlepších.

HLASOVAŤ MÔŽETE TU!

 

Aby ste si vedeli lepšie vybrať svojho favorita, postupne vám predstavíme všetky nominované zariadenia a jednotlivé kategórie v rámci ankety Mobil roka 2020 powered by O2.

Pokiaľ sa zapojíte do hlasovania na stránke www.mobilroka.sk, môžete zároveň vyhrať skvelé ceny. Každým hlasom v ankete navyše pošlete päť centov na dobrú vec. Hlasovať môžete do 21. februára 2021.

Mobil roka

Hlasovaním v ankete sa automaticky zaradíte do súťaže o perfektný tablet Lenovo Yoga Smart Tab od O2 či výborné smartfóny Motorola moto G9 power, Xiaomi Mi 10T Lite 5G či Realme 7 5G. Vyhrať však môžete aj párty reproduktor JBL Xtreme 3, robotický vysávač iRobot Roomba Combo či ochranu proti vírusom od ESET-u.

Mobil roka 2021 partneri

Mobil roka 2020

Pozrite si nominované aplikácie Mobil roka 2020 powered by O2 v kategórii Aplikácia roka 2020:

ESET Parental Control

ESET Parental Control

ESET Parental Control, Zdroj: ESET

Mobilná aplikácia ESET Parental Control dáva rodičom do rúk jednoduchý nástroj na ochranu svojich detí v digitálnom priestore. Aplikácia určená pre tablety a smartfóny aj s podporou nositeľných zariadení umožňuje rodičom dohliadať na správanie dieťaťa na internete vrátane jeho aktívnej ochrany pred návštevou nevhodných webových stránok či stiahnutia nevhodných aplikácií. Okrem digitálneho sveta navyše aplikácia chráni dieťa aj v reálnom svete a to vďaka zabudovanej funkcii lokalizácie, ktorá rodičom umožní vyhľadať aktuálnu polohu dieťaťa cez mobilnú aplikáciu, ako aj webový portál my.eset.com.

iRobot HOME

iRobot HOME

iRobot HOME, Zdroj: iRobot

S aplikáciou iRobot HOME môžete mať čistotu vašej domácnosti doslova pod palcom. Cez smartfón či tablet vám totiž umožní ovládať robotické vysávače a mopovače iRobot s možnosťou vytvárania rozvrhov, pokročilých máp či nastavenia automatizácie tak, aby sa títo pomocníci pustili do práce vtedy, keď práve nie ste doma. Aplikácia iRobot HOME vám navyše umožní rozšíriť ich schopnosti aj o hlasové ovládanie pomocou služieb Amazon Alexa či Google Assistant, vďaka ktorým vám na spustenie vysávania či mopovania postačí aj hlasový povel.

Lidl Plus

Lidl Plus

Lidl Plus, Zdroj: Lidl

Digitálna členská karta, digitálne kupóny, digitálne bločky z nákupov… Mobilná aplikácia Lidl Plus posúva nákupy do 21. storočia a všetko potrebné k ním presúva z vašej peňaženky do vášho smartfónu. V aplikácii nájdete každý týždeň nové exkluzívne ponuky a zľavy vrátane výhod u partnerov Lidl, stieracie žreby, pod ktorými sa ukrývajú akciové kupóny a napokon aj Sumár nákupov, vďaka ktorým budete mať okamžitý prehľad o výdavkoch vašej domácnosti.

Netflix

Netflix

Netflix, Zdroj: Netflix

Aplikácia Netflix ponúka stovky obľúbených filmov a seriálov, ktoré môžete za mesačný poplatok sledovať na vašom tablete alebo smartfóne dokonca aj bez pripojenia k internetu. V ponuke aplikácie, resp. služby nechýba ani obsah s českým a slovenským dabingom a titulkami, či dokonca aj obľúbené filmové klasiky z českej a slovenskej kinematografie v originálnom znení. Samozrejmosťou je už podpora 4K Ultra HD rozlíšenia, ako aj obrazových HDR formátov Dolby Vision a HDR10, ktoré po zvukovej stránke dopĺňa aj technológia Dolby Atmos.

Signal

Signal

Signal, Zdroj: Signal

Aplikácia Signal v sebe spája dve najžiadanejšie vlastnosti četovacej aplikácie – bezpečnosť a prívetivosť používateľského prostredia. Komunikácia cez aplikáciu Signal je totiž šifrovaná formou end-to-end, takže sa k správam a hovorom dostane iba ich odosielateľ a prijímateľ. Hoci to môže znieť zložito, aplikácia Signal je v skutočnosti mimoriadne prívetivá a ponúka všetky funkcie, ktoré by ste mohli od četovacej aplikácie očakávať. Nechýba jej teda podpora odosielania fotografií, súborov, kontaktov, aktuálnej polohy či obľúbených GIF animácií. Na rozdiel od iných šifrovaných četovacích aplikácií je navyše úplne bezplatná.

Tatra banka

Tatra banka

Tatra banka, Zdroj: Tatra banka

Mobilná aplikácia Tatra banka nie je iba predĺženou rukou internet bankingu, v podstate ide o virtuálnu pobočku banky vo vašom smartfóne, alebo dokonca aj v inteligentných hodinkách. Vaše financie môžete mať vďaka tejto aplikácii vždy na dosah ruky, na prístup k ním vám bude dokonca stačiť aj odtlačok vášho prsta či sken tváre. Okrem bežných bankových úkonov v podobe odosielania platieb, tvorby trvalých príkazov či kontroly pohybov na účte ponúka aplikácia Tatra banka aj možnosť rýchleho výberu peňazí z bankomatu bez použitia karty, otvorenie sporenia či správu investícií, majetku a záväzkov. S každou „bankovou“ otázkou vám navyše dokýže kedykoľvek poradiť virtuálny bankár, četbot Adam.

Wolt

Wolt

Wolt, Zdroj: Wolt

Objednávky jedál nie sú žiadnou novinkou, aplikácia Wolt ich však posúva na úplne inú úroveň. V aplikácii vďaka prehľadnému používateľskému prostrediu okamžite nájdete aktuálnu ponuku jedál z reštaurácií vo vašom okolí, z ktorých si môžete vybrať na základe hodnotení od ostatných používateľov. Výber jedál je otázkou niekoľkých klepnutí na obrazovku a rovnako jednoduchá je aj platba, ktorú môžete okrem platobnej karty vybaviť aj cez platobné služby Apple Pay, Google Pay či Mobile Pay.

Reštaurácia vás bude stave vašej objednávky priebežne informovať a rovnako môžete mať pod dohľadom aj cestu kuriéra od reštaurácie až k vašim dverám. Tam si môžete objednávku prebrať osobne, alebo si v čase aktuálnej pandémie zvoliť aj bezpečnejšie odovzdanie jedla bezkontaktnou formou.

ZOOM Cloud Meetings

ZOOM Cloud Meetings

ZOOM Cloud Meetings, Zdroj: Zoom

Názov aplikácie ZOOM Cloud Meetings sa stal v priebehu roka 2020 synonymom pre stretávanie sa a organizáciu pracovných stretnutí, školení či vyučovania v online priestore. Aplikácia je pripravená privítať na takomto stretnutí až 100 účastníkov naraz a to aj popri prenose videa a zvuku vo vysokej kvalite.

Spolupráca či štúdium na diaľku je vďaka aplikácii ZOOM Cloud Meetings jednoduchšie aj vďaka možnosti jednoduchého zdieľania súborov, fotografií či nákresov, ktoré môžete spoločne tvoriť s ostatnými účastníkmi na virtuálnej tabuli. Tieto funkcie môžete v aplikácii pre Android a iOS využívať úplne bezplatne.

Pomoc najslabším

Hlasovať v ankete Mobil roka 2020 powered by O2 sa oplatí. Za každý hlas pošleme, rovnako ako minulý rok, peknému banskobystrickému projektu Neónka päť centov. Keď vás bude desaťtisíc, darujeme detským pacientom so závažnými ochoreniami elektroniku v hodnote 500 eur, ak dvadsaťtisíc, darujeme občianskemu združeniu Neónka v Banskej Bystrici veci v hodnote 1000 eur. Tak neváhajte do našej ankety zapojiť aj vašich známych a kamarátov.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk.