Už ste hlasovali v ankete Mobil roka 2020? Hlasovaním zároveň môžete vyhrať skvelé ceny a podporiť dobrú vec. Dnes predstavíme nominácie v kategórii Gadget roka 2020.

Aj v tomto ročníku sme do kategórie Gadget roka vybrali tie najlepšie zariadenia, ktoré nám dokážu uľahčiť každodenný život a spríjemniť chvíle oddychu.

HLASOVAŤ MÔŽETE TU!

Aby ste si vedeli lepšie vybrať svojho favorita, postupne vám predstavíme všetky nominované zariadenia a jednotlivé kategórie v rámci ankety Mobil roka 2020 powered by O2.

Mobil roka 2020

Mobil roka 2020

Pokiaľ sa zapojíte do hlasovania na stránke www.mobilroka.sk, môžete zároveň vyhrať skvelé ceny. Každým hlasom v ankete navyše organizátor za vás prispeje sumou päť centov na dobrú vec. Hlasovať môžete do 21. februára 2021.

Mobil roka

Hlasovaním v ankete sa automaticky zaradíte do súťaže o perfektný tablet Lenovo Yoga Smart Tab od O2 či výborné smartfóny Motorola moto G9 power a Xiaomi Mi 10T Lite 5G. Vyhrať však môžete aj párty reproduktor JBL Xtreme 3, robotický vysávač iRobot Roomba Combo či ochranu proti vírusom od ESETu.

Arlo Pro 3 Floodlight

Arlo Pro 3 Floodlight

Arlo Pro 3 Floodlight, Zdroj: Arlo

Multifunkčná bezdrôtová kamera Floodlight si poradí s temnotou vďaka jasným LED diódam, pričom integrovaná 2K kamera umožní sledovať živé video vo vysokom rozlíšení. Ponúka 160° pozorovací uhol a dvojpásmový zvuk, ktorý zaručí, že sa môžete s návštevníkmi na diaľku porozprávať. Nechcených návštevníkov zasa môže odplašiť vstavaná siréna. Na prepojenie s mobilom poslúži šikovná apka Arlo s množstvom podrobných nastavení.

bikeAngel 2

bikeAngel 2

bikeAngel 2, Zdroj: bikeAngel

Inteligentný systém slúži pre monitorovanie a stráženie bicyklov či motoriek. bikeAngel s alarmom a GPS trackerom pochádza od slovenských vývojárov. Funguje nielen ako vzdialený alarm, ktorý dokonale zabezpečí váš bicykel proti krádeži, ale po prepojení s mobilnou aplikáciou zároveň dokáže v prípade nehody alebo pádu poslať blízkemu kontaktu správu s presnou polohou.

BOSE Frames

BOSE Frames

BOSE Frames, Zdroj: BOSE

Unikátne slnečné okuliare v unisex dizajne so zabudovanými reproduktormi v nožičkách okuliarov a integrovaným mikrofónom, poslúžia aj na Bluetooth hovory cez spárovaný telefón. Ochránite svoje oči pred UV žiarením a zároveň môžete počúvať svoju obľúbenú hudbu. Batéria ponúka výdrž až 3,5 hodiny na jedno nabitie. Okuliare BOSE Frames Alto sú vyrobené z kvalitných a odolných materiálov. Nechýba mobilná aplikácia Bose Connect.

DJI Pocket 2

DJI Pocket 2

DJI Pocket 2, Zdroj: DJI

DJI Pocket 2 je nástupcom modelu DJI Osmo Pocket. Napriek kompaktným rozmerom ponúka vysoké rozlíšenie a kvalitné videá. Disponuje 3-osou stabilizáciou obrazu, vďaka ktorej dokáže nahrávať plynulé videá v pohybe. Svoje spomienky zaznamenáte formou fotografií v 64 Mpix rozlíšení, videá zhotovíte v 4K 60 fps. 8-násobný digitálny zoom vám pomôže s priblížením detailov. Na rukoväti sú umiestnené štyri mikrofóny. Kvalitný zvuk zabezpečí technológia DJI Matrix Stereo.

GoPro HERO9

GoPro HERO9

GoPro HERO9, Zdroj: GoPro

Špičková outdoorová kamera ponúka video záznam až 5K 30 fps, ostré 20 Mpix fotografie a stabilizáciu obrazu Hypersmooth 3.0 s funkciou zamknutia horizontu. Nový predný displej je určený pre živý náhľad obrazu a selfie zábery, väčší zadný, dotykový displej, disponuje prepracovaným ovládaním. Nechýba spomalené video s 240 fps.

iRobot Roomba Combo

iRobot Roomba Combo

iRobot Roomba Combo, Zdroj: iRobot

Smart robotický vysávač zároveň aj umýva, všetko jedným ťahom. Spája v sebe výkonné vysávanie a mopovanie pre udržanie každodennej čistoty. Prach, špinu a väčšie nečistoty z pevných podláh a kobercov povysáva pomocou hlavnej kefy a výkonného vysávania. Bočné kefy vymetajú nečistoty a prach v kútoch a pozdĺž stien.

Dávkovanie vody ovláda elektronické čerpadlo, ktoré u konkurencie nenájdeme. Počas upratovania zabezpečuje konštantnú úroveň vlhkosti na špeciálnej handričke z mikrovlákna. Aplikácia iRobot Home umožňuje spustiť vysávanie alebo nastaviť týždenný plán.

JBL PartyBox On-The-Go

JBL PartyBox On-The-Go

JBL PartyBox On-The-Go, Zdroj: JBL

Reproduktor JBL PartyBox On-The-Go vám pomocou 100 W výkonného zvuku JBL Pro Sound synchronizovaného s oslnivou svetelnou show umožní vidieť, počuť a cítiť rytmus. Svoje srdcovky môžete spievať pomocou bezdrôtových mikrofónov JBL alebo použite vstup pre nástroje a zahrajte si spolu s priateľmi. S otváračom na fľaše, čalúneným ramenným popruhom, dobíjateľnou batériou a ochranou proti striekajúcej vode triedy IPX4, má reproduktor JBL PartyBox On-The-Go všetko, čo budete potrebovať na parádny večierok.

Xiaomi Electric Scooter Pro 2

Xiaomi Electric Scooter Pro 2

Xiaomi Electric Scooter Pro 2, Zdroj: Xiaomi

Elektrická kolobežka poslúži na rýchly a jednoduchý presun po meste. Váži iba 14,5 kg a do auta či MHD ju zložíte v priebehu pár sekúnd. Unesie až 100 kg, dosahuje rýchlosť 25 km/h a na jedno nabitie môžete prejsť až 45 kilometrov. Pri dlhších jazdách oceníte tempomat. Je vybavená výkonnou prednou brzdou, E-ABS, 8,5“ protišmykovými kolesami a dotykovým displejom so základnými informáciami o jazde, stave batérie a jazdných režimoch. S telefónom ju prepojíte pomocou Bluetooth a aplikácie Mi Home, ktorá zabezpečuje aj aktualizácie softvéru.

Pomoc najslabším

Hlasovať v ankete Mobil roka 2020 powered by O2 sa oplatí. Za každý hlas pošleme, rovnako ako minulý rok, peknému banskobystrickému projektu Neónka päť centov. Keď vás bude desaťtisíc, darujeme detským pacientom so závažnými ochoreniami elektroniku v hodnote 500 eur, ak dvadsaťtisíc, darujeme občianskemu združeniu Neónka v Banskej Bystrici veci v hodnote 1000 eur. Tak neváhajte do našej ankety zapojiť aj vašich známych a kamarátov.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk.

 

Značky: