Už ste hlasovali v ankete Mobil roka 2020? Hlasovaním zároveň môžete vyhrať skvelé ceny a podporiť dobrú vec. Dnes predstavíme nominácie v kategórii Rozumný mobil roka 2020.

V štrnástom ročníku ankety Mobil roka sú nominovaní skutočne iba najlepší z najlepších.

HLASOVAŤ MÔŽETE TU!

Aby ste si vedeli lepšie vybrať svojho favorita, postupne vám predstavíme všetky nominované zariadenia a jednotlivé kategórie v rámci ankety Mobil roka 2020 powered by O2.

Pokiaľ sa zapojíte do hlasovania na stránke www.mobilroka.sk, môžete zároveň vyhrať skvelé ceny. Každým hlasom v ankete navyše organizátor za vás prispeje sumou päť centov na dobrú vec. Hlasovať môžete do 21. februára 2021.

Mobil roka 2020

Hlasovaním v ankete sa automaticky zaradíte do súťaže o perfektný tablet Lenovo Yoga Smart Tab od O2 či výborné smartfóny Motorola moto G9 power a Xiaomi Mi 10T Lite 5G. Vyhrať však môžete aj párty reproduktor JBL Xtreme 3, robotický vysávač iRobot Roomba Combo či ochranu proti vírusom od ESETu

Mobil roka 2020Mobil roka 2020

Pozrite si nominované produkty Mobil roka 2020 powered by O2 v kategórii Rozumný Mobil roka 2020:

Apple iPhone SE (2020)

Apple iPhone SE (2020)

Apple iPhone SE (2020), Zdroj: Apple

Apple iPhone SE (2020) nie je malým a hranatým zariadením s bezrámovým OLED displejom a FaceID, ako je to pri vlajkovej lodi Apple. Je to stará klasika, teda čistokrvná kópia iPhonu 8 s niekoľkými kozmetickými zmenami. O výkon tohoto zariadenia sa stará najnovší procesor A13 Bionic. Ak využívate dve SIM karty súčasne, tak to nebude žiadny problém, do novinky vložíte jednu fyzickú SIM kartu a jednu eSIM. Telefón dokáže zaznamenávať video v 4K a zhotovovať kvalitné fotografie.

Huawei P40

Huawei P40

Huawei P40, Zdroj: Huawei

Huawei P40 láka kompaktnou konštrukciou, výbornou ergonómiou a atraktívnym fotoaparátom.  Do dokonalosti chýba iba lepšia odolnosť voči vode a prachu. Zadnej strane dominuje trojitý zadný fotoaparát, ktorý pomerne výrazne vystupuje. Je to dané najmä 50 Mpx hlavným fotoaparátom s optickou stabilizáciou a veľkým senzorom. Telefón disponuje nadstavbou EMUI 10.1, ktorá sa počas posledných rokov viditeľne vylepšila a dnes patrí k tomu najlepšiemu na trhu.

Motorola Edge

Motorola Edge

Motorola Edge, Zdroj: Motorola

Motorola Edge zaujme svojím moderným dizajnom a veľkým displejom bez rámikov. Ponúka tiež skvelú výbavu vrátane výkonného 8-jadrového procesora pre svižnú prácu aj zábavu. Zadnej strane dominuje fotoaparát s tromi objektívmi. Vďaka technológii Quad Pixel a Night Vision budú snímky jasné a plné detailov aj pri horšom svetle.  Pri fotení poteší dvojnásobný optický zoom a optická stabilizácia.

OnePlus Nord

OnePlus Nord

OnePlus Nord, Zdroj: OnePlus

OnePlus Nord určite zaujme používateľov, ktorí hľadajú smartfón s atraktívnou výbavou za rozumnú cenu. Smartfón chce osloviť svojou fotografickou výbavou. Jej základom je 48 Mpx snímač, ktorý nájdete aj vo vlajkovej lodi OnePlus 8. Tento senzor je vybavený aj optickou stabilizáciou obrazu. Okrem toho má tiež ultraširokouhlú kameru s rozlíšením 8 Mpx, makro kameru a snímač hĺbky. K dispozícii je 2× bezstratový zoom, ktorý sa aplikuje ako výrez z hlavného snímača. Nord tiež ponúka nočný režim Nightscape a dva predné fotoaparáty. 

MOBILY ROKA chráni ESET Mobile Security

ESET Mobile Security

App Store

Realme 7 Pro

Realme 7 Pro

Realme 7 Pro, Zdroj: Realme

Realme 7 Pro je telefón, ktorý prináša silnú výhodu, a to práve v 65 W nabíjaní. Kompletne sa nabije za niečo vyše pol hodiny. To je naozaj niečo, čomu nebudete chcieť zo začiatku ani uveriť. Má výborný displej a ide celkovo o svižný telefón, ktorému nič zásadné nechýba. Poteší tiež kvalitou fotiek, ktorú oceníte najmä pri nočných fotografiách.

Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE, Zdroj: Samsung

Samsung Galaxy S20 FE má oproti vlajkovým lodiam Samsungu plochý displej. Teda žiadne zakrivené hrany, normálne pravé uhly. Batéria s kapacitou až 4500 mAh zaručí dostatočne dlhú výdrž na jedno nabitie. Nájdete tu aj optický snímač odtlačkov prstov pod displejom.  Telefón má 12 MPx širokouhlý fotoaparát, hlavný 12 MPx Dual Pixel fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu a 8 MPx teleobjektív. Poskytne skutočne čisto optický 3-násobný zoom (bez straty kvality). Maximálny digitálny zoom je 30-násobný. Vylepšila sa aj selfie kamera a samozrejmosťou je režim nočnej fotografie a profesionálneho videa.

Sony Xperia 10 II

Sony Xperia 10 II

Sony Xperia 10 II, Zdroj: Sony Xperia

Sony Xperia 10 II je zástupca strednej triedy a telefón, ktorý priniesol viacero medzigeneračných vylepšení. Spomeňme najmä OLED displej, trojitý fotoaparát, odolnosť voči vode na úrovni IP68 a takisto aj väčšiu batériu. Xperia 10 II je nádherný kus telefónu, ktorý ide svojou cestou. Vo výbave má trojitý zadný fotoaparát a batériu s kapacitou až 3600 mAh.

Xiaomi Mi 10T Pro 5G

Xiaomi Mi 10T Pro 5G

Xiaomi Mi 10T Pro 5G, Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Mi 10T Pro 5G je vzhľadom na cenu super smartfónom, ktorý by s hrdosťou obstál aj pri porovnávaní s vlajkovými loďami. Úchvatné čísla zo špecifikácie nie sú jediným ťahákom tohto smartfónu, čo je určite dobre. Veľký displej a 5 000 mAh batéria si vybrali svoju daň v podobe hmotnosti, no výkon je pre väčšinu používateľov perfektný, rovnako ako výdrž batérie. Potešia vás tiež drobné vychytávky a skvelé fotorežimy.

Pomoc najslabším

Hlasovať v ankete Mobil roka 2020 powered by O2 sa oplatí. Za každý hlas pošleme, rovnako ako minulý rok, peknému banskobystrickému projektu Neónka päť centov. Keď vás bude desaťtisíc, darujeme detským pacientom so závažnými ochoreniami elektroniku v hodnote 500 eur, ak dvadsaťtisíc, darujeme občianskemu združeniu Neónka v Banskej Bystrici veci v hodnote 1000 eur. Tak neváhajte do našej ankety zapojiť aj vašich známych a kamarátov.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk.