Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Business Lease Slovakia súťaží o titul najatraktívnejšieho zamestnávateľa na Slovensku. Ako jediná z lízingových spoločností sa dostala na list nominovaných spoločností v prestížnej ankete Naj zamestnávateľ 2015.

Mladý kolektív, vynikajúce pracovné prostredie a technické vybavenie, možnosť vzdelávania, možnosť práce z domu a flexibilný pracovný čas, team buildingy, lyžovačky, ovocné dni či dodatočných päť dní dovolenky na regeneráciu. To sú len niektoré z benefitov, ktoré zamestnancom spontánne napadnú pri spoločnosti Business Lease Slovakia. Tá sa ako jediná lízingová spoločnosť na Slovensku dostala na list nominovaných spoločností v prestížnej ankete Naj zamestnávateľ 2015. Hlasovať za ňu ako najatraktívnejšiu firmu môžete ešte do 18. decembra 2015. „Cítiť tu tímového ducha, spoločný cieľ,  spolupatričnosť. To je to, v čom má Business Lease plus,“ hovorí jeden zo zamestnancov.

Kľúč k úspechu

„Za to, že má spoločnosť Business Lease veľmi dobrú reputáciu u klientov aj  dodávateľov, vďačíme hlavne zamestnancom. Preto sú rovnako základom našej starostlivosti. Ak máte spokojných a šťastných zamestnancov, tak sa spokojnosť prenáša aj na ich komunikáciu s dodávateľmi či klientmi,“ hovorí Lucia Čišková, obchodná riaditeľka Busines Lease Slovakia. Práve vďaka Care stratégii má podľa nej spoločnosť nízku fluktuáciu zamestnancov, dokonca priemerná dĺžka skúseností zamestnancov v odbore je 5,67 roka. „Care je tak kľúčom k nášmu úspechu,“ dodáva. Feeddex NPS je 71%. Až 98% klientov by Business Lease odporúčalo ďalej.

„V spoločnosti Business Lease pracujem už vyše 11 rokov, dá sa povedať, že som tu prežila tretinu svojho života. Tým, že Business Lease bola so mnou pri mojich dôležitých udalostiach – svadba, narodenie dvoch detí, zabezpečenie bývania – mám k spoločnosti naozaj osobný vzťah. Prácu v nej beriem ako sebarealizáciu. Síce dodržiavam korporátne pravidlá, ale na konkrétnych projektoch si sama môžem zvoliť postup a stratégiu,“ hovorí jedna zo zamestnancov spoločnosti. Starostlivosť vnímajú nielen cez možnosť odborného a jazykového rozvoja a vzdelávania,  ale aj cez ocenenie pracovných výsledkov, možnosť poskytnutia flexibilného pracovného času, možnosti práce z domu, používania notebooku, mobilného telefónu a auta aj na súkromné účely, možnosti odkúpenia firemného auta raz ročne, či rovnako poskytnutie parkovacieho miesta v mieste práce, prípadne preplatenie dopravy do práce, preplatenie internetu využívaného doma, príspevok spoločnosti na dôchodkové sporenie a zdravotné poistenie, ale aj dovolenka navyše či nápoje zadarmo, ovocie na pracovisku a organizovanie rôznych firemných akcií.

Silné tromfy                    

„Najväčšou výhodou, ktorá ešte stále nie je úplne bežnou na Slovensku je flexibilný pracovný čas. V našej spoločnosti sú bežné skrátené úväzky ako aj práca z domu a kladie sa dôraz na výkon, čo považujem za správny a na Slovensko aj pokrokový prístup. Moju prácu si tak môžem prispôsobiť a mám dostatok času venovať svojmu osobnému rozvoju, ako aj rodine,” konštatuje ďalší zamestnanec.

„Plné pracovné nasadenie zamestnancov odmeňujeme. Kvartálne napríklad máme súťaž o  Best care provider/Best care improver, ktorý vyhráva víkendový pobyt pre celú rodinu, iPod a iné benefity,“ dopĺňa Čišková.

Tímového ducha spoločnosť prejavuje aj v oblasti solidarity. V rámci spolupráce s občianskym združením Základnej školy internátnej pre nevidiacich a slabozrakých v Levoči najnovšie zamestnanci Business Lease naspievali s detským speváckym súborom DÚHA vianočnú pieseň https://www.youtube.com/watch?v=dXjalMOm-y4&feature=youtu.be

Business Lease Slovakia je komplexný poskytovateľ mobility a starostlivosti a popredný hráč na poli operatívneho lízingu. Je držiteľom Certifikátu CO2 neutrality, ktorý je ocenením za kompenzáciu emisií nákupom emisných kupónov World Wildlife Fund. V roku 2015 Business Lease odštartovala iniciatívu elektromobility a ako vôbec prvá prináša firemným klientom na Slovensku možnosť zažiť TESLA Experience