Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dva najzaujímavejšie rady 4K televízorov Panasonic – DX900, DX600 a  DX630 – dostali do nadchádzajúcej predvianočnej kampane posilu svetového kalibru. Ich ambasádorom sa stal jeden z najúspešnejších  hokejových útočníkov súčasnosti, Tomáš Tatar. Slovenský hokejista, ktorý v tejto sezóne strieľa góly za tím Detroit Red Wings, sa tak zaradil medzi také  svetové hviezdy, ako sú futbalisti Neymar Jr. či Robert Lewandowski, s ktorými Panasonic na svojich reklamných kampaniach spolupracoval v minulosti.

Slovensko aj susedná Česká republika patria ku krajinám, v ktorých je hokej považovaný za doslova národný šport. Fanúšikovia si túto dynamickú hru radi vychutnávajú najmä doma pri televíznych obrazovkách, kde sledujú svojich obľúbencov počas svetových šampionátov, olympiád či pravidelných klubových zápasov domácej, európskej  a zámorskej hokejovej ligy.

Na vizuáloch je zobrazený model najvyššieho radu 4K HDR Pro televízorov Panasonic DX900, ktorý nedávno získal od odbornej poroty EISA 2016/2017 titul „Najlepší európsky televízor pre domáce kino“. Kampaň s claimom „Lepšie ako realita“  bude až do konca decembra prebiehať najmä na online a sociálnych sieťach, stretnete sa s ňou však aj v printových médiách a na outdoorových reklamných nosičoch. V Českej republike, kde Panasonic svoje televízory už 20 rokov aj vyrába, je tvárou rovnakej kampane nemenej známa hokejová hviezda – útočník tímu Montreal Canadiens Tomáš Plekanec.

Keď sme hľadali ambasádorov pre naše najnovšie 4K televízory, voľba bola jednoznačná – musí ísť o úspešných športovcov, pretože naše produkty majú spoločné atribúty práve so športom –  tvrdú prácu na ceste za úspechom a množstvo emócií.,“ vysvetľuje Jakub Pešl, Panasonic Trade Marketing Manager pre Českú a Slovenskú republiku a dodáva: „Nie náhodou padla voľba práve na hokej, ktorý je najrýchlejšou kolektívnou hrou na svete. Divák pri jeho sledovaní obzvlášť ocení kvalitný a plynulý obraz, ktorý dokáže sledovať aj rýchle letiaci puk.“

Značky: