Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Alza drukuje športu a v rámci blížiacich sa Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji prináša všetkým nadšencom veľa zážitkov nielen v Česku, ale aj na Slovensku. V bratislavskom AlzaShowroome usporiada veľký turnaj v NHL19, ktorý počas dvoch májových víkendov preskúma herné schopnosti fanúšikov aj ich znalostí hokejovej histórie. V Prahe zasa budú môcť zadarmo otestovať unikátny trenažér Sense Arena.

Herná akcia sa na Slovensku uskutoční v spolupráci so spoločnosťou Microsoft, a to počas víkendov 11. – 12. 5. a 18. – 19. 5. 2019. Do turnaja sa môžu záujemcovia hlásiť v stanovených dňoch priamo v Game Zóne bratislavského showroomu na Bottovej ulici, kde sa bude na konzolách Xbox One súťažiť o titul najlepších hráčov v NHL19. „Hrať sa bude vždy od 11 19 hod a jeden turnaj bude trvať cca tri hodiny. Každý deň tak Alza ocení celkom troch víťazov, ktorí si odnesú atraktívne ceny vrátane medaile a personalizovanej plakety,“ približuje country manažérka Alza.sk, Andrea Slaná. Súčasťou akcie budú aj vedomostné súťaže spojené so slovenskou hokejovou históriou.

Atmosféru nadchádzajúceho šampionátu pocítia aj ľudia na predajni Alzy v Košiciach. Na predajni sídliacej len niekoľko desiatok metrov od hostiteľskej hokejovej arény si budú môcť fanúšikovia aj zákazníci po celý čas zadarmo vyskúšať najnovšiu hernú simuláciu NHL.

Alza tiež v najbližších týždňoch začne exkluzívne ponúkať tento virtuálny hokejový trenažér v unikátnej kompletnej zostave. Starter Kit Sense Arena Case Pro Starter Kit bude obsahovať všetko na domáce použitie: hokejový trenažér so špeciálne upraveným počítačom a softvérom, HTC VR súpravu, špeciálnu hokejku a licenciu na 6 mesiacov. To všetko zabalené do praktického mobilného kufra. Hokejoví nadšenci aj kluby tak budú môcť svoje schopnosti otestovať a zlepšovať aj v zázemí svojho domova či športového klubu, podobne ako napr. kluby  Washington Little Caps, Colorado Springs Tigers alebo East Coast Wizards. Teraz je produkt v štádiu tešíme sa, aj cena bude stanovená v najbližších týždňoch.

Viac informácií o akcii na Slovensku tu: www.alza.sk/stan-sa-majstrom-v-nhl19-sz12940.htm

a https://www.facebook.com/events/327677677882006/

Značky: