Braun série 6 predstavuje pánsky holiaci strojček s výkyvnou hlavou. Dajú sa pomocou neho oholiť všetky kontúry tváre. Bol preverený dermatológmi a je citlivý k pokožke.

Braun séria 6Zdroj: TOUCHIT.sk
Kompletná dodávka Braun séria 6

Kompletné balenie 4v1

Mali sme ho v najvyššej výbavovej verzii, takto sa pomocou neho dá nielen oholiť, ale aj oholiť na presnú výšku chlpov, ostrihať chlpy na tele a tiež sa dá pomocou dokovacej stanice premazávať a nabíjať.

Braun séria 6Zdroj: TOUCHIT.sk
Takto si Braun séria 6 zoberiete na cesty

Výkyvná hlava pre jemné holenie

Základom hladkého holenia je hlava 360° Flex, kde sa jednotlivé elementy vykyvujú do uhla 20°. Takto si dobre oholíte aj časti okolo brady, ktoré sú často komplikované. Celkovo strojček obsahuje 3 holiace elementy a vykonáva sa 24 000 priečnych strihov za minútu. Priamo cítite, že strojček zaberá, pritom je tento pocit príjemný, Strojček určite neťahá pokožku, len strihá fúzy a chlpy.

Braun séria 6Zdroj: TOUCHIT.sk
Výkyvná holiaca hlava s čepelami SensoFoil

Nabíjanie

Li-Ion batéria v strojčeku vydrží na 50 minút prevádzky, nabíjanie trvá asi hodinu v dokovacej stanici. Plne nabitý strojček vydrží typicky na 3 týždne občasného holenia. Kapacitu Li-Ion batérie zobrazuje trojica LED diód. K dispozícii je aj rýchlonabíjanie ak pozabudnete strojček nabiť a potom sa chcete holiť. Päť minútové nabíjanie umožní základné oholenie.

Braun séria 6Zdroj: TOUCHIT.sk
Nabíjanie Braun séria 6 v dokovacej stanici

Rôzne nástavce

Strojček sa dá používať za sucha aj za mokra. Môžete sa holiť so šampónom v sprche. Súčasťou dodávky sú štyri nástavce na holenie na konkrétnu výšku – od 1 do 5 mm. Takto si opravíte kontúry fúzov podľa seba.

Braun séria 6Zdroj: TOUCHIT.sk
Nástavce pre zastrihávanie fúzov

Ďalej v dodávke nájdete aj dva nástavce na strihanie ochlpenia na tele. A dá sa to po celom tele. Výška chlpov je od 1 do 3 mm. Výhodou je, že tieto nástavce sa dajú veľmi rýchlo vymeniť za pôvodnú holiacu hlavicu. Výrobca to označuje ako EasyClick. Musíte vedieť ako na to, ale je to naozaj rýchle.

Braun séria 6Zdroj: TOUCHIT.sk
Všetky nástavce

Používanie

Pochvaľujeme si úzku rukovať a jednoduché ovládanie tohto strojčeka, nemáte príliš nad čím rozmýšľať. Dokovacia stanica SmartCare Center nabíja, čistí a aj premazáva holiaci strojček stlačením tlačidla. Holí sa s ním veľmi dobre,

Braun séria 6Zdroj: TOUCHIT.sk
Holenie s Braun séria 6

Ak chcete, môžete začať na svojej tvári vytvárať ornamenty, zastrihávacie nástavce vám v tom pomôžu.

Braun séria 6Zdroj: TOUCHIT.sk
Práca pri zastrihávaní fúzov

No a konečne, zbavíte sa pomocou neho aj chlpom na tele a to v dĺžke podľa vášho želania.

Braun séria 6Zdroj: TOUCHIT.sk
Zastrihávanie chlpov na tele

Náplne na premazávanie sa dajú zakúpiť – dvojbalenie stojí okolo 18 eur a vydrží na rok. Celý proces čistenia trvá asi 7 minút. Strojček pritom stačí len položiť do stanice a stlačiť tlačidlo. Súčasťou dodávky je ešte cestovné puzdro, sieťový adaptér a čistiaca kefka.

Braun séria 6Zdroj: TOUCHIT.sk
Premazávací roztok ukrytý v dokovacej stanici

Cena: 249 eur

Zapožičal: Bodylovers.sk

Zdroje: vlastné

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.